Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
üzenetére
+1
Esetleg ha a töltő konnektor oldali kábele nem cserélhető, akkor szükséges lehet egy utazó adapter hozzá a konnektor eltérő alakja miatt. A legrosszabb eset az, ha a töltő csak 110V-ról képes menni, akkor olyan adapter kell ami tápot is konvertál. Ilyen eset egyre ritkább, de nem lehetetlen. Ez esetben legjobb itt szerezni egy töltőt hozzá, mert az 50/60Hz eltérése miatt a kapcsolóüzemű tápokkal egyéb gond is lehet. -
martonl
senior tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Hallottam, hogy a Kasperskyvel előfordulhatnak frissítési problémák. Azt nem tudom, honnan szedi ezeket, orosz szerverekről, de gondolom van tükrözésük másfelé is. Tehát ezt csak hallottam, megerősíteni nem tudom és a valóságtartalmát sem tudom ellenőrizni az információnak.
-
martonl
senior tag
Ez így van, ahogy írod. Viszont más eladó esetén is kiírják, ha áfa nélkül számláz. Eddig ez is pontos információ volt nálam, de most már nem az. Sőt, mint írtam, még a megrendelés visszaigazoló e-mailben is az áfa nélküli ár látszik, aztán amikor vonják az összeget, jön a hidegzuhany. És utólag a megrendelés történetben is módosítják az árat ilyenkor. Kizárólag a visszaigazoló e-mail a bizonyíték ilyen esetben.
Egyébként nem értem, ha ez egyszer rendelet, akkor miért nem alkalmazzák. A másik fele pl. az emag. Ha marketplace-ről külföldi partnertől vásárolok, akkor az áfát utólag kell visszakönyörögni. Volt is ebből már probléma. -
martonl
senior tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Nem, én az üzleti fiókról írok. Eu.-n belül ha valaki exportál, és egy másik országban továbbértékesítési céllal vásárolja meg egy Eu. adószámmal rendelkező cég, akkor az áfát egyszer sem szabad felszámítani. Az áfát csak egyszer, a végső értékesítésnél, a célországban fogják megfizetni. Valahogy így szól a rendelet.
Tehát ebben az esetben a külföldi áfa nélküli nettó árat kell fizetni.
Magán fióknál ez nem érdekes, ott azonnal megfizeted az áfát. -
martonl
senior tag
Ha esetleg valaki üzleti fiókkal lenne regisztrálva a német részen, vigyázzon, mert mostanában nekem többször felszámították az áfát. A megrendelés visszaigazoló e-mailben még a rendes ár lászik, aztán simán levonják a kártyáról az áfás árat.
Ilyenkor szétteszik a kezüket, hogy az eladó így számláz és ők nem tudnak mit tenni. Legjobb minél gyorsabban törölni a rendelést ilyen esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung kuponkunyeráló
- RAM topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest