- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Hát igen, pedig már felcsillant a szemem, hogy csak vámot kell fizetni és tökéletes minden.
Akkor jobban megérte volna. Viszont írtam a Silverstone-nak, hogy ha már van x partnerük akkor legyenek kedvesek keríteni nekem egy európai disztribútort. Kíváncsi vagyok, hogy válaszra méltatnak e. 
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Azért érdeklődtem itt, mert nem tudok még bankkártyát hozzá adni, mivel egész egyszerűen nincs olyan kártyám amivel neten lehet fizetni. Szóval erre még meg kell fűzzek ismerőst, viszont fuzi után aktuális csak ezért nem akartam még kapkodni össze vissza. Köszönöm, hogy megnézted, így már kapásból tudok kalkulálni, hogy kb 86k. Pont ezért kellett megnézni, mert az már jó húzós így muszáj elgondolkodnom, hogy ugyan feketében, de németországban van 68 ezerért is. Köszi mégegyszer!

-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Hali!
Tudnátok segíteni egy gyorsat? Amerikai amazonról vásárolnék számítógép házat, mert eu-ban nem lehet kapni ezt a fajtát ilyen színben. Azt olvasom mindenhol, hogy FREE shipping, de elég érdekesen nézek én erre, mert bárhol láttam amcsiba ezt a házat kb 40 ezerért hozták volna ki, 13 kilós csomag. Regeltem, de bankkártyát nem tudok hozzá adni, hogy ellépegessek a termék végére, hogy tényleg ingyen szállítják, vagy ha nem ingyen akkor mennyiért. ÁFA+Vám nem probléma ebay-es rendelésnél rendeztem már ilyesmit, ki is tudom számolni, hogy kb mennyi, de a szállítás nagyon érdekelne. Elvileg azt látom a terméknél, hogy az amazon.com az eladó és a szállító is.
Köszönöm előre is annak aki lesz olyan kedves és megnézi nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 7
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor jobban megérte volna. Viszont írtam a Silverstone-nak, hogy ha már van x partnerük akkor legyenek kedvesek keríteni nekem egy európai disztribútort. Kíváncsi vagyok, hogy válaszra méltatnak e.