Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Amazon.es oldalról rendelnék egy Wacom One S digitális rajztáblát. Az eladó az Amazon EU s.a.r.l. Ebben az esetben, ha probléma lenne a termékkel, ingyenesen vissza tudom majd küldeni?
-
Aaron14
őstag
Mondjuk ha jól tudom EU-n belül a kereskedő felel a garanciáért és nem irányíthat közvetlen a gyártóhoz. Kérdés mennyire tartják be. De ha mégis, akkor saját költségen kiküldeni a spanyol Seiko-hoz elég nagy költség lenne. Már ha oda kellene...
Én most egy Seiko karórát vásároltam. Nem hiszem, hogy itthon a hivatalos szerviz elfogadná az Amazon spanyol számláját.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Spanyol amazon-ról rendeltem szombat este. A csomagot még mindig nem adták fel. Ez így általános vagy írjak nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest