Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Co.uk-ról rendeltem, azt írja was expected to be delivered on 2. November. Aznap volt olyan, hogy nem voltam otthon de nem hagytak értesítőt meg semmit és azóta se jött meg. Járt már így más is?
-
tng
tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy fóliát a telefonomra ami csak az amazonon elérhető. Viszont a 10 eurós/fontos .de/.co.uk ára duplázódik a szállítás miatt. Van e valaki esetleg aki mostanában rendel és elérné így az ingyenes kiszállítási határt? Mert akkor szeretnék becsatlakozni ha lehet. Köszi!
-
tng
tag
-
tng
tag
Sziasztok! Amazon.com-ról rendelnék egy 22 dolláros cuccot. A szállítás sem vészes, de felszámol egy kalkulált vámot, adót. Na most ugye ez kalkulált. Amit rendeltem az egy sportruha. Ezt a vámfelszámolást gondolom automatice csinálja. Lehet hogy nem is kell majd semmit fizetni és visszakapom? Mert kb a 25%-át rárakta vámnak. Bocs ha vakon vagyok, de ez lesz az első rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így azért vicces. Egyébként amazon.co.uk-n ugyan annyi csak fontban, ami elég érdekes. De úgy olcsóbban jövök ki, hiába drágább a font v 100 forinttal, mint a dollár, mert nem számol vámot...