- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Co.uk-ról rendeltem, azt írja was expected to be delivered on 2. November. Aznap volt olyan, hogy nem voltam otthon de nem hagytak értesítőt meg semmit és azóta se jött meg. Járt már így más is?
-
tng
tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy fóliát a telefonomra ami csak az amazonon elérhető. Viszont a 10 eurós/fontos .de/.co.uk ára duplázódik a szállítás miatt. Van e valaki esetleg aki mostanában rendel és elérné így az ingyenes kiszállítási határt? Mert akkor szeretnék becsatlakozni ha lehet. Köszi!
-
tng
tag
-
tng
tag
Sziasztok! Amazon.com-ról rendelnék egy 22 dolláros cuccot. A szállítás sem vészes, de felszámol egy kalkulált vámot, adót. Na most ugye ez kalkulált. Amit rendeltem az egy sportruha. Ezt a vámfelszámolást gondolom automatice csinálja. Lehet hogy nem is kell majd semmit fizetni és visszakapom? Mert kb a 25%-át rárakta vámnak. Bocs ha vakon vagyok, de ez lesz az első rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így azért vicces. Egyébként amazon.co.uk-n ugyan annyi csak fontban, ami elég érdekes. De úgy olcsóbban jövök ki, hiába drágább a font v 100 forinttal, mint a dollár, mert nem számol vámot...