Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
davenport
senior tag
Saját amazonos szállítás lesz, vagy külső cégtől vetted? Ír valamit a szállítási infóra kattintva? (A német posta az elvileg MPL, és azért írom hogy MPL, mert nálam az eddigiek kaptak követési számot. Most viszont annyi van csak ott, hogy német posta, és nem kaptam ragszámot, így kíváncsi vagyok hogy nekem tényleg ők hozzák-e. Ami azért is jó, mert a munkahelyemre kértem, így ha normál postás hozza, vicces lesz az átvétele.)
-
davenport
senior tag
Bocsánat, hogy postázós a kérdés, de eddig még nem volt ilyen problémám.
Normális az, hogy egy július 3-án vásárolt terméknél, aminek az ellenértékét 5-án zárolták, még semmilyen postázási adat nem jelenik meg, csak annyi, hogy fogadták a megrendelésemet? (Francia amazon, saját újracsomagolt termékük, és az 5-7 napos "Livraison Rapide" postázási opció lett kiválasztva). -
davenport
senior tag
válasz
Erdei88
üzenetére
Az amazon saját outletjében sztem lehet jó dolgokat találni, igaz amit linkeltél az ott 405 EUR, szal nem nagy durr a gyári 435 EUR árhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi