Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
warcat
üzenetére
Bocsánat a kérdésért, de ebben biztos vagy?
1 hónapja kellett volna visszaküldenem valamit, kinyomtattam a matricát, bevittem a postára és elhajtottak. Azt mondta a hölgy, nem tudja értelmezni a qr kódot (lecsippantani sem tudta, hibára futott a gép), meg a papírra írtakat sem, töltsek ki egy posta által nyomtatott saját papírost, hogy elküldhessem. Angol amazon volt a címzett.
Örülnék, ha csak rossz helyen voltam és máshol működik a dolog.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Amazonos rendeléssel, illetve visszaküldéssel kapcsolatban szeretném segítségetek kérni. Rendeltem az angol Amazon oldalról és bár a külső csomagolás rendben volt, a termék mégis sérülten érkezett.
Van lehetőségem visszaküldeni, el is indítottam a folyamatot, amire kaptam egy kinyomtatandó dokumentumot/címkét, amelyet a visszaküldendő csomagolásra kell tennem. A leírás azt mondja, vihetem a postára, de...
Nyilván a csomaggal, illetve az Amazon által készített címkével nem tudnak mit kezdeni. A csomagot a DPD hozta ki, eszerint velük kellene visszaküldenem? Csinált már ilyet valaki?
A válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm szépen. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Filmeket rendelnék az angol Amazonról. A kérdésem annyi, hogy a fizetésnél megjelenik egy ilyen sor:
Import Fees Deposit
Ez akkor azt jelenti, hogy minden kötelező költséget felszámolnak és nekem itthon már nem kéne szórakoznom vámmal, ÁFÁ-val, hasonlóval? Egyszerűen csak megérkezik a csomag és öröm van?
Előre is köszi a válaszokat, csak rég rendeltem...
Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest