- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-30 19:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Üdv
Már levont Amazonos kártyás fizetéses rendelésnél, ha cancelelve lesz a rendelés, akkor mikor kerül vissza a pénz?

Hát bankja válogatja, 2-4 munkanap.
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Üdv!
Előre is elnézést, ha hülyeséget kérdezek: abban esetleg tudtok segíteni, hogy ha az amazon.com-on az szerepel egy termék mellett, hogy ingyenes szállítás, és nem tüntetik fel, hogy nem szállítanak Magyarországra, akkor az tényleg ingyé' postaköltséggel jöhet meg?
Konkrétan ezt néztem volna ki, de nem rendeltem még innen, és nem tudom hova tenni a dolgot. Az adatlapomon meg van adva a címem, ha ugyan ezt a terméket megnézem az amazon.co.uk oldalon ott szerepel is h ide bizony nem szállítanak, szóval nem nagyon értem a dolgot (Angliából nem hozzák el ide, de USA-ból meg ingyé'
)In Stock.
This item does not ship to Szigetszentmiklós, Hungary.Hozzám nem hozzák, de gondolom nem csak Szigetszentmiklóst akarják kirekeszteni ezzel.

-
Ispy
nagyúr
Sziasztok! Cégnek szeretnék CD-t rendelni az amazon.de-ről. Kapok automatikusan majd számlát a vásárlásról? A kiválasztott CD-t egy svájci forgalmazónál találtam, ekkor felszámolhatnak vámot a Cd-re? Egyáltalán felszámolnak vámot CD-re, ha a német amazonról rendelek Magyarországra? a CD ára szállítással együtt 27€.
Hátha ez az oldal segít neked. Ha ráírják, hogy GIFT, akkor 45 EUR-ig vám és áfamentes, egyébként 22 EUR.
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Szombaton feladtam a csomagot amazonnak, de most nem sima ajánlott levélként, hanem európa+ csomagként, kedden jött az sms, hogy átadták a csomagot, ma meg az email, hogy elindították a pénz visszafizetést.
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Remélem ha egy hónapon belül refundálok még egy billt amazonék nem fognak insta banolni

-
Ispy
nagyúr
Amazonon nincs lehetőség emailt írni az eladónak. Csak vásárlás után tudsz vele kommunikálni, ha valami gondod volt.
Mit kérdeznél tőle? Amazonnak lehet írni, ők válaszolnak.Ispy: azt a kinyomtatott vonalkódot bele raktad a csomagba a termék mellé?
Annyit még esetleg tehetsz, hogy beszkenneled/lefotózod az ajánlott szelvényt és elküldöd Amazonnak, hogy te bizony feladtad. Hátha jóváírják ez alapján is neked a dolgot.Ma jött az email, hogy elfogadták a refound-ot, megkapták a terméket

Akkor mégsem buktam el 46k, ez azért jó hír, igaz 1 hónapig tartott mire minden lement, pedig a posta külföldre csak elsőbbségivel szállít levélként. Most vagy a posta volt tetű lassú vagy az amazonék voltak besz@rva a karácsonyi visszaküldési hullám miatt.
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Dec 18-án küldtem vissza angliába egy terméket postával, eddig még nem jelezték, hogy megérkezett. Kezdjek vajon aggódni, vagy még korai?
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Belföldön nekem is megjött a csomag, délután feladta a bolt, másnap mentem érte.
Én 17-én rendeltem amazonról egy Corsair billentyűzetet, az írja a tracking, hogy csütörtökön megkapom. Azt mondjuk nem tudom melyik csütörtökre gondoltak

Igaz tegnap előtt már a német depoban volta cucc, lehet mégis megjön karira.
Tegnap megjött az új billentyűzet, az akkor összesen 1 hét

-
Ispy
nagyúr
Belföldön nekem is megjött a csomag, délután feladta a bolt, másnap mentem érte.
Én 17-én rendeltem amazonról egy Corsair billentyűzetet, az írja a tracking, hogy csütörtökön megkapom. Azt mondjuk nem tudom melyik csütörtökre gondoltak

Igaz tegnap előtt már a német depoban volta cucc, lehet mégis megjön karira.
-
Ispy
nagyúr
Én 12.04-én rendeltem egy bilit (amit most küldök vissza
), azt írták 12.15-e a várható érkezés, 12.10-én megjött 
Nekem a Magyar Posta hozta.
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Aham, értem, az király, ha minden visszafizetik

Postát néztem, ott valami 7xxx forint lenne egy 1,5 kg-os csomag, a GLS meg 6756 forintért viszi (ha minden igaz, mert még nem jeleztek vissza, csak ajánlatom van).
De most néztem, hogy elvileg ez még beleférhet levélként is, akkor viszont csak 5xxx a posta, akkor inkább azzal küldöm

Akkor a számlával nem kell foglalkozni, amit a címkével együtt ki kellett nyomtatni? Akkor csak rányomom a vonalkódos címkét, aztán mehet?
-
Ispy
nagyúr
Fizetik automatikusan a postaköltséget.
Amennyiben többe került feladnod, mint amennyit fizettek neked, akkor számla/nyugta másolattal el tudod kérni a maradék összeget is.Gyakorlatban ez úgy működik, hogy ki kell nyomtatnod egy papírt, ezt felragasztani a dobozra. Rajta van Amazon címe meg vonalkód, ami nekik kell a vissza küldött árú azonosításához.
Ki kellett nyomtatni valami számlát is, és azt irja, hogy abból is az egyiket fel kell ragasztani a dobozra. A másikat meg adjam oda a fuvarosnak (én most gls-t akarok hívni). Ez minek is kell?
Postaköltségre azt írták, hogy 8 fontot kapok vissza, ha megkapták az árut.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Ha vissza akarom küldeni a billentyűzetet az amazonnak, akkor indítok egy return item-et. És utána én feladom postán nekik? Csinált már valaki ilyet? Mennyi a posta költség oda?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- OLED monitor topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- 27% - Samsung 980 PRO 1TB M.2 SSD PCIe 4.0 NVMe
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo Yoga 7i - 14" WUXGA OLED Érintő - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A postának meg plusz pacsi az sms-ért.

), azt írták 12.15-e a várható érkezés, 12.10-én megjött