Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát bankja válogatja, 2-4 munkanap.
-
Ispy
nagyúr
válasz
garfield-r
üzenetére
In Stock.
This item does not ship to Szigetszentmiklós, Hungary.Hozzám nem hozzák, de gondolom nem csak Szigetszentmiklóst akarják kirekeszteni ezzel.

-
Ispy
nagyúr
válasz
rekacsno
üzenetére
Hátha ez az oldal segít neked. Ha ráírják, hogy GIFT, akkor 45 EUR-ig vám és áfamentes, egyébként 22 EUR.
-
Ispy
nagyúr
Remélem ha egy hónapon belül refundálok még egy billt amazonék nem fognak insta banolni

-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ma jött az email, hogy elfogadták a refound-ot, megkapták a terméket

Akkor mégsem buktam el 46k, ez azért jó hír, igaz 1 hónapig tartott mire minden lement, pedig a posta külföldre csak elsőbbségivel szállít levélként. Most vagy a posta volt tetű lassú vagy az amazonék voltak besz@rva a karácsonyi visszaküldési hullám miatt.
-
Ispy
nagyúr
Dec 18-án küldtem vissza angliába egy terméket postával, eddig még nem jelezték, hogy megérkezett. Kezdjek vajon aggódni, vagy még korai?
-
Ispy
nagyúr
Belföldön nekem is megjött a csomag, délután feladta a bolt, másnap mentem érte.
Én 17-én rendeltem amazonról egy Corsair billentyűzetet, az írja a tracking, hogy csütörtökön megkapom. Azt mondjuk nem tudom melyik csütörtökre gondoltak

Igaz tegnap előtt már a német depoban volta cucc, lehet mégis megjön karira.
-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Aham, értem, az király, ha minden visszafizetik

Postát néztem, ott valami 7xxx forint lenne egy 1,5 kg-os csomag, a GLS meg 6756 forintért viszi (ha minden igaz, mert még nem jeleztek vissza, csak ajánlatom van).
De most néztem, hogy elvileg ez még beleférhet levélként is, akkor viszont csak 5xxx a posta, akkor inkább azzal küldöm

Akkor a számlával nem kell foglalkozni, amit a címkével együtt ki kellett nyomtatni? Akkor csak rányomom a vonalkódos címkét, aztán mehet?
-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ki kellett nyomtatni valami számlát is, és azt irja, hogy abból is az egyiket fel kell ragasztani a dobozra. A másikat meg adjam oda a fuvarosnak (én most gls-t akarok hívni). Ez minek is kell?
Postaköltségre azt írták, hogy 8 fontot kapok vissza, ha megkapták az árut.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Ha vissza akarom küldeni a billentyűzetet az amazonnak, akkor indítok egy return item-et. És utána én feladom postán nekik? Csinált már valaki ilyet? Mennyi a posta költség oda?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A postának meg plusz pacsi az sms-ért.

), azt írták 12.15-e a várható érkezés, 12.10-én megjött