- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én tuti nem vennék, lutri az egész (hacsak nem találsz valakit, aki vett és eredetit kapott, értékelésekből néha kiderül, ha van). Aki odaírja az originalt, az meg nem kockáztat,hogy hamissal szúrja ki az ember szemét, aztán széjjel szedjék később emiatt. Rohadtul kell figyelni, mi van a szövegben, láttam már olyat is, hogy "eredeti másolat".

Deer76: Attól függ mi hozza, nekem csak rendelésem volt, de azt UPS futár hozta, nyomonkövetési opcióval (power bank és tok hozzá, tehát nem nagy dolgok ezek sem), mégis összesen kb. 12-15 font volt a szállítás.
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ahol nem szerepel, hogy "original", ott hiába is lázadnál, azt mondaná, hogy nem állította, hogy eredeti. Ha viszont egyértelműen benne van az eladó terméknél, hogy eredeti és ennek ellenére nem azt küld, akkor már lehet "rinyálni", erre hivatkozva, ha bebizonyítod, hogy neked van igazad.
-
Rendeltem Amazonról (UK) egy power bankot és egy tokot neki. UPS hozta, meg is érkezett ma. Viszont alig volt becsomagolva, kétoldalán mindenfajta erőlködés nélkül kinyitottam, nem tudom, hányan nézték meg,hogy mi van benne, de azért durva. Igazából ennek fényében csoda,hogy megkaptam a cuccot
Mindenesetre elgondolkodtató,hogy vajon minden csomag így van becsomagolva, hogy csak kihajtom az oldalán a kartont és megnézem mi van benne? -
Sziasztok!
A co.uk-ról a standard küldés posta? Csak mert nem derül ki számomra. Megrendeltem 2 kis dolgot, már fel is adták, a státusz "Dispaching soon" - "Dispatched" után most "in transit" felirat van most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tanuljunk angolul!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Assetto Corsa EVO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs