- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én tuti nem vennék, lutri az egész (hacsak nem találsz valakit, aki vett és eredetit kapott, értékelésekből néha kiderül, ha van). Aki odaírja az originalt, az meg nem kockáztat,hogy hamissal szúrja ki az ember szemét, aztán széjjel szedjék később emiatt. Rohadtul kell figyelni, mi van a szövegben, láttam már olyat is, hogy "eredeti másolat".

Deer76: Attól függ mi hozza, nekem csak rendelésem volt, de azt UPS futár hozta, nyomonkövetési opcióval (power bank és tok hozzá, tehát nem nagy dolgok ezek sem), mégis összesen kb. 12-15 font volt a szállítás.
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ahol nem szerepel, hogy "original", ott hiába is lázadnál, azt mondaná, hogy nem állította, hogy eredeti. Ha viszont egyértelműen benne van az eladó terméknél, hogy eredeti és ennek ellenére nem azt küld, akkor már lehet "rinyálni", erre hivatkozva, ha bebizonyítod, hogy neked van igazad.
-
Rendeltem Amazonról (UK) egy power bankot és egy tokot neki. UPS hozta, meg is érkezett ma. Viszont alig volt becsomagolva, kétoldalán mindenfajta erőlködés nélkül kinyitottam, nem tudom, hányan nézték meg,hogy mi van benne, de azért durva. Igazából ennek fényében csoda,hogy megkaptam a cuccot
Mindenesetre elgondolkodtató,hogy vajon minden csomag így van becsomagolva, hogy csak kihajtom az oldalán a kartont és megnézem mi van benne? -
Sziasztok!
A co.uk-ról a standard küldés posta? Csak mert nem derül ki számomra. Megrendeltem 2 kis dolgot, már fel is adták, a státusz "Dispaching soon" - "Dispatched" után most "in transit" felirat van most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Reklámblokkolók topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs