Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én tuti nem vennék, lutri az egész (hacsak nem találsz valakit, aki vett és eredetit kapott, értékelésekből néha kiderül, ha van). Aki odaírja az originalt, az meg nem kockáztat,hogy hamissal szúrja ki az ember szemét, aztán széjjel szedjék később emiatt. Rohadtul kell figyelni, mi van a szövegben, láttam már olyat is, hogy "eredeti másolat".

Deer76: Attól függ mi hozza, nekem csak rendelésem volt, de azt UPS futár hozta, nyomonkövetési opcióval (power bank és tok hozzá, tehát nem nagy dolgok ezek sem), mégis összesen kb. 12-15 font volt a szállítás.
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ahol nem szerepel, hogy "original", ott hiába is lázadnál, azt mondaná, hogy nem állította, hogy eredeti. Ha viszont egyértelműen benne van az eladó terméknél, hogy eredeti és ennek ellenére nem azt küld, akkor már lehet "rinyálni", erre hivatkozva, ha bebizonyítod, hogy neked van igazad.
-
Rendeltem Amazonról (UK) egy power bankot és egy tokot neki. UPS hozta, meg is érkezett ma. Viszont alig volt becsomagolva, kétoldalán mindenfajta erőlködés nélkül kinyitottam, nem tudom, hányan nézték meg,hogy mi van benne, de azért durva. Igazából ennek fényében csoda,hogy megkaptam a cuccot
Mindenesetre elgondolkodtató,hogy vajon minden csomag így van becsomagolva, hogy csak kihajtom az oldalán a kartont és megnézem mi van benne? -
Sziasztok!
A co.uk-ról a standard küldés posta? Csak mert nem derül ki számomra. Megrendeltem 2 kis dolgot, már fel is adták, a státusz "Dispaching soon" - "Dispatched" után most "in transit" felirat van most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest