- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Fejlemény, a pótolásra létrehozott rendeléssel nem történt semmi, november közepére igérték a szállítást.
Majd írtam nekik ma, és végül refund, mert out of stock.
Még jó, hogy szept 13.-ai előrendelés volt egy október 16.-án megjelenő termékre.
Azt hiszem első és utolsó próbám volt az amazonnal.
Kár, pedig néha vannak jó dolgok fent. (ebay,rcmart, ali-ról könnyebb megoldani mindent) -
ADAM1337
nagyúr
Tudtok segíteni ?
Rendeltem egy terméket, még september 15.-én, október 16.-án jelent meg a termék hivatalosan. (amazon.com)
Jelenleg ennyit látok:
DHL-el egyeztettem ők bekérték az infót a csomagról érték stb, amit elküldtem és elfogadtak, de azóta semmit nem frissül a DHL követés az oldalon ha rámegyek a tracing-re meg ezt látom:
Azóta eltelt kb 1 hét, és 0 infóm van, a tracking nem frissül, pénzemet nem kaptam vissza csak levonás volt.

Az oldal mindenfajta átnavigálást tol, sehol nem találtam egy érdemes email címet vagy valami ügy nyítást mint ebay-en, első és valszeg utolsó rendelésem is lesz, csak a termék meg jó lett volna ajándéknak ami már eltelt. (október 28.-ára igérték persze)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ilyen chatet én meg se találtam már sikerül valakivel beszélnem, az eredeti terméket valamiért visszaküldték, most pótlást szerveznek legalább.