Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm.

Buta voltam, és mérgemben írtam egy google fordítós panaszlevelet, majd másnap egy németül jól tudó ismerősömmel egy másikat, és így ugye 2db nyitott ticketem volt.
Mindkettőre válaszoltak, de az egyiknek ott volt az alján, hogy ez egy automatikus válasz, erre ne válaszoljon.
A másik alján nem volt ott és látszólag ember írta, arra válaszoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy megkapják-e, mert fura volt a címzett mailcíme.
Akkor várok egy kicsit, hogy reagálnak-e.Hétvégén is van support?
U.i.: Amúgy szó nélkül küldtek egy másik lemezt a kibontott/kilopott lemezem helyett, legalább is az order státusz szerint úton van.
Ez tényleg korrekt dolog, kicsit fura is, hogy ennyire bevállalósak, és semmi megkérdőjelezés nincs bennük.Már csak az a bajom, hogy a hirtelen mérgemben nyitott ticketemet visszaküldés, újraküldés címszóval írtam, és az automatikus válaszlevél szerint vissza kellene küldenem az üres tokot, mert ha nem teszem, 30 nap múlva rámterhelik azt is.
A supportos emberke meg azt válaszolta, hogy nem kell visszaküldenem semmit, küldik simán a pótlást, ami érthetőbb is lenne, hisz mit kezdenének egy üres tokkal...
Szóval most ezt kellene tisztáznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Raspberry Pi
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GLS
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest