Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére

Tényleg nem értem amúgy. Volt egy refund próbálkozásom még olyan 1 hete a másik csomagra, aminek a tartalma ugyanez volt, csak azt normál szállítással kértem és még nem kaptam meg, de arra azt írta, hogy nem lehet refundolni mert nem vettem át és utána kell visszaküldeni. Ha jól értettem.
Lehet hogy most ment át a rendszerükben az infó, és a lassabban érkező csomagot visszafordították? Végül is tartalomra tökugyanaz van benne, csak amit átvettem azt gyorsított szállítással kértem, azt kaptam meg tegnap. Bár erre ami szállítás alatt van még, csomagszám alapján továbbra is azt írja, hogy szállítás alatt. Szóval tényleg nem vágom most ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest