- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 1991 - játék a PC-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
MC Pite #10711 üzenetére
Nem kérdezem meg, hogy melyik része nem illik rád
.
Amúgy bármit, csak körömlakkot nem... Ezekkel az a bajom, hogy ha 13 sör és 8 feles pálinka után kialszom magam, másnap kutya bajom, ellenben egy korty ilyen izé egész napos fejfájást eredményez...
Panpeter92: nagyon jók a képeid. Ha tényleg most kezdted, akkor nagyon jó szemed van, bár úgy látom, az utómunka is megy, ez némi rutinról árulkodik... Ne hagyd abba, és told még a fotókat!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
MC Pite #10711 üzenetére
Tökéletesen igazad van, a helyedben ahhoz én se itatnék mást a kedvessel, (hacsak nem más a kedvence) mondjuk az én ismeretségi körömben egy-két vamp leányzón kívül amúgy is csak az édes játszi...... Egyébként én úgy oldom meg, hogy asszonykával fel szoktunk felfeszíteni egy pezsgőt.... Az mindkettőnknek jó mert én körömlakkot nem fogyasztok!
Felnőtt, potens, érett(???), értelmiségi(?), intelligens(?) férfiként egyébként én a körömlakkokon és pár égetett szeszen kívül mindent pusztítok, hangulattól és lehetőségtől függően......[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...