- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz
marcitp #47622 üzenetére
(#47621) grigo:
(#47622) marcitp : Ne vigyük már el tök más irányba! Torzo-tol megszoktam az erős kritikát, most nem igazán tudtam helyén kezelni, ezért kérdeztem vissza, hogy miért nem jó? Hiszen ha nem kirándulás során kapom le, akkor lehet kötekedni a tetőablak környezetével..
Technikai bakival vagy komponálással. m3ss bele keverte a Torzo fotóit összehasonlításba az enyémmel, itt kezdődtek a bajok. Szerintem két teljesen különböző téma, összehasonlíthatatlan. Különben is hogyan tudnám felvenni valakivel a versenyt (sokkal fiatalabban), akinek jobb felszerelése sokkal több tapasztalata, és utazási lehetősége van?
Ha szembe jön egy kép szerintem nem kell érdekeljen a háttere, de itt fórumon, ahol annyian vagyunk akit érdekel a mód, exif meg minden hasonló info ott azért fontos, hogy mennyi energia van egy adott képben, érdekes, mert pont egy másik képre kaptam meg tőled a kapás lövés jelzőt, ami a mesternek meg tetszett!Megosztóak a képeim..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest