- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
fr3ntzen #37906 üzenetére
Uh... Az én véleményem az, hogy ez a kép törlés. Ne haragudj, nem szeretek ilyet írni, de ha neked kedves, természetesen ne töröld, de számomra kesze-kusza, zavaró. Nem igazán értem, hogy itt mit szerettél volna érzékeltetni, és abban sem vagyok tuti biztos, hogy mi a téma.
A zöld "buzogányt" kettévágja a háttérben a fa kerítés, ami közel is van, így totál zavarja az összképet. Főleg hogy a bal részénél fókuszban van szinte a rozsdás csavar, még jobban húzza a tekintetet. Szóval cikázik a tekintete az embernek a képen, így ha van lehetőség rá, lődd újra más háttér előtt, vagy más szögből, de ez így sajnos nagyon nem.
Természetesen ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo 3
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged