Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherton
    őstag

Ár miatt végül az eMAG-tól rendeltem be elég sok mindent. Azt ígérték, hogy péntekig kiszállítják. Az eMAG átadta időben a futárszolgálatnak, de ők nem hozták ki időben. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és mondtam hogy van egy probléma, mert a következő héten nem leszünk itthon. Mondták, hogy semmi gond, akkor majd utána hétfőn kihozzák. Természetesen azon a héten hívott a futár, hogy itt a csomag, amikor nem voltunk otthon és mondta, hogy ha nem vesszük át, akkor visszaküldik. Nem vettük át és visszaküldték.

Ez több szempontból is kellemetlen volt, mert közben nőttek az árak és a végösszeg nagy részét ajándékutalványban fizettem. Az ajándékutalványoknak csak egy részét írták jóvá és külön jelezni kellett nekik, hogy légyszi állítsák vissza az eredeti összegeket.

Végül újra megrendeltem ugyanazokat a cuccokat. Az oldal szerint még csak egy dolog jött meg, holott a valóságban egy dolgot leszámítva minden megjött.

Nem tudom mi van az eMAG-gal, de szerintem ez így nem lesz jó. :(

------------

Az alzától rendeltem egy dolgot alzaboxos (Róbert Károly körúti üzletben) átvétellel. Kaptam is értesítést, hogy 2 napom van átvenni, ami nem esett jól, mert 1 nap nem voltam itthon a másik nap meg az üzlet zárva van és a határidő másnap reggel a nyitás előtt ér véget.

Ráírtam az ügyfélszolgálatra és simán meghosszabbították. Flottul ment.

Új hozzászólás Aktív témák