- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
csináltam az órajeleiden gyors egy kis furmarkt-ot... nemtudom milyen beállításokat használtál de én a legterhelőbbet akkor már
mondjuk nekem 2 venti van a vga-n és a memIO így is dúúrva
nemtudom az ellen mit lehetne még tenni
szerk: jó gyorsan cserélgeted a cuccaidat
, most mit használsz HD4200?
-
sagit
veterán
válasz
Merlinclub #311 üzenetére
Ha véletlen lenne Ötzi-d használtba akkor ne felejts el írni
-
-
sagit
veterán
200+ hsz
Első hsz-be nem lehetne beíratni a brockenhez hogy am2+/am3-nál a levegőt a házban felfelé fújja? Biztos vannak olyanok akiknek ez számít, pl én és sógorjelölt is csak ezért választottuk őt és nem a norwandot
-
sagit
veterán
válasz
Tothgera30 #194 üzenetére
ezt filccel csináltad?
Respect
-
sagit
veterán
Arról as pasztáról amit a brocken mellé kaptam lehet tudni valamit? 1 tesztet nem tudtok mutatni róla?
-
sagit
veterán
Erről tud valaki nyilatkozni?
Nem mintha melegedne a lapom, mert szenzor szerint 35C° körül mozog... csak "kézrátétellel" meleg
A vga illetve cpu is hideg mert süvítenek rajtuk a ventik, a lapra is jó volna valami..
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
Krisinto #153 üzenetére
Azt lehet tudni hogy mibe fáj magyarisztánban? Mert tényleg egész jónak tűnik.. külön pluszpont nálam a kábelharisnyázás és az átalakítók is
Teszt alapján a 120p hangosabb viszont a légszállítása is nagyobb.. ez jelenleg 2000-2400ba kerül, ez olyan 1700-2000 körül megérős. A csapágyazásáról lehet tudni valamit? Coolinknek ha helyesen tévedek folyadékcsapágyas és a gyártó 5 év garit is vállal rá ami azért nem elhanyagolható!
-
sagit
veterán
elég jól néz ki szerintem
sry a minőségért de telós... -
sagit
veterán
1 gyors teszt hogy viszonyul a brocken a freezer-hez
(szobában 20C°volt)frezzeren a gyári venti volt ( nehéz is lenne barkács nélkül másikat rárakni)
brockenen 2db coolink swif2-120p tette a dolgátproci: x3 720 @ x4 965 1,3875 V
intel burn testet használtam ilyen beállításokkal.
a ház szellőztetésén variáltam, a cpu ventit a lapom szabályozta
3 fokozatot néztem meg (lassú->minimumra tekerve a ventik, közepes->középen voltak a potik,maximum->értelemszerű )Freezer:
Lassú:
Idle: 525RPM 44C°
Load: 1500RPM 68C°-nál kifagyKözepes:
Idle: 525RPM 36C°
Load:1500RPM 61C°Maximum:
Idle: 525RPM 35C°
Load:1500RPM 59C°Brocken:
Lassú:
Idle: 887RPM 35C°
Load: 1700RPM 46C°Közepes:
Idle: 887RPM 32C°
Load: 1700RPM 43C°Maximum:
Idle: 887RPM 31C°
Load: 1700RPM 43C°Mivel a brocken könnyedén hűtötte a procit minimális házszellőztetéssel is, gondoltam kipróbálom a gépet a lehető leghalkabb üzemmódban. Manuálisan a lehető legalacsonyabbra raktam a cpu ventit is az alaplap programjával. Ilyenkor ha elindítottam az IBT-t a táp lett a leghangosabb (cx400) a megemelkedett terhelés miatt. De a gép dacára hogy 9db ventillátor dolgozik benne csendes maradt!
Leghalkabb felállás:
Idle: 887RPM 35C°
Load: 887RPM 54C°Nem gyengén veri az előző hűtőt, bár mondjuk ezen 2 ventilátor van... azt hozta amit vártam tőle
-
sagit
veterán
Nekem is megjött... majd dobok estére pár eredményt, a mostani Freezer Xtrem-el lesz összemérve.
Mugen2-t kéne szereznem legalább a teszt erejéig...
-
sagit
veterán
Elvileg ma/holnap ér ide a Brocken... ha van olyan aki Mugen2-t felajánl akkor csinálok belőle 1 házi tesztet és kiderül az igazság
-
sagit
veterán
sziasztok
a norwand-ot am2-re fel lehet úgy fogatni hogy a házban felfelé fújjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest