Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Beteges álmom volt. Bulgáriai nyaralásom alatt azt álmodtam, hogy a városban ahol vagyunk van egy darab retrókonzol bolt (bolhapiac, topicom). Az is egy nagy panelháznak a tetején, jól eldugva. Valahogy kaptam ott ingyen pár darab Sega Megadriveba való kazettát, nem voltak nagy címek, de azért örültem neki. Aztán leraktam valahol őket, és jött az ottani nagy narancssárga kukásautó és elvitte őket. Én rohantam a kukásautó után, amerikában látható kertesházas utcákon, de nem leltem meg a kukásautót.
-
The DJ
addikt
Na ezt fejtse meg valaki:
Szörnyű álmom volt...
Átéltem benne a világvégét, ráadásul teljesen egyedül.
Az egész bolygón csak én voltam egymagam.
Mindenki elmenekült, de én ottmaradtam, mert meg akartam menteni valakit.
Leírhatatlan az a kihaltság, elhagyatottság és kietlenség, amit láttam.
Tudtam, hogy bármelyik pillanatban megtörténhet, bármelyik pillanatban becsapódhat a meteor, de én próbáltam nem erre gondolni.
Ott voltam a házunkban, minden olyan ismerős volt, de senki sehol...
Csak én maradtam, felvettem a telefont és ismerős számokat kezdtem tárcsázni, hátha mégis maradt még valaki.
Kicseng, kicseng, de semmi válasz.
Az egyik üzenetrögzítőn szarkasztikus szöveg hallatszik: ''Sajnálattal közöljük, hogy senki nem tartózkodik a bolygón, mivel hamarosan megsemmisül, ezért üzenetet is kár hagynia. Isten legyen önnel!''
Összeomlottam, végem, semmi esély már...
Az előtérbe lépek, kinézek az ablakon és látom az izzó vörösséget.
Hát ideért...
Lassan lépdelek, ki az ajtón, el a ház mellett, ki az utcára.
Már ömlik a víz, mossa el, amit csak ér.
Az égre pillantok és csodálatos színek kavalkádját látom.
Istenem de gyönyörű...Istenem segíts...
Egy óriási hullám jelenik meg a távolban.
De nem...hisz ez már ittvan.
Összekulcsolt kézzel várom, hogy engem is elragadjon a víz és a halál... -
The DJ
addikt
Ezek az álmok nálam érdekes dolgok...pár éve egyáltalán nem emlékeztem rájuk, azt hittem nem is álmodok, aztán mostanában egyre több ugrik be ébredés után, de ha nem gondolom át és nem gondolok rá, akkor nem sokkal kelés után már csak annyi rémlik, hogy álmodtam, de nem tudom, hogy pontosan mit. Elég sok félelmetes álmom van mostanában, álmomban mindig valami olyan helyzet adódik, amiben félnem kell, vagy éppen a túlélésért küzdeni. Nem nézek TV-t, filmeket sem nagyon, gépen sem játszom, nem olvasok regényt. Fogalmam sincs honnan jönnek és mit jelentenek ezek az álmok. Olyan igazi idilli boldog álmom meg sem tudnám mondani mikor volt utoljára. Nagyon át tudom élni, amit álmodok, néha mikor felébredek egy ilyen élethű álomból, akkor pár percig még azt hiszem, hogy még tart és remegek, húzódom a falhoz, izzadok, és összerándulok. Egyszer pedig olyan álmom is volt, amikor irányítani tudtam az eseményeket, amik történnek. Egyszercsak megszólaltam álmomban, hogy ''hééé ez csak egy álom'' és onnantól kezdve bármit megtehettem. Na az állati volt
Pár napja pedig egy sci-fi-set álmodtam, valami repülő szerkezettel száguldoztam, mintha egy másik bolygón lettem volna, őrült gyors volt, követtek, volt egy társam, aki próbált megvédeni, én kerülgettem az akadályokat a repülő szerkezettel, betévedtünk valami elhagyatott törzsi házba is...az a kár, hogy nem írtam le, mert akkor minden részletére emlékeztem még, így már csak képek vannak. Olyan volt, mint egy számítógépes játék. Ha játék fejlesztő lennék, akkor megalkotnám, kasszasiker lenne tuti
MOD: lajo: Én is tudom folytatni az álmot, az esetek 80%-ában sikerül, és közben el is mondom ébren, hogy hűha, milyen álmom volt, de utána folytatom ahol abbahagytam.
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Mostanában sajnos nem álmodtam. Régen egy csomószor volt az hogy nagy barnamedvék kergetnek.
A 12 órás cod parti nekem is megvolt.
Na meg azt akartam hogy nagyon sokszor volt olyan, hogy félálomba, szinte hallom a tv-t, pl azt látom hogy kiugrok egy repcsiből és összerándulok. Az egész testem. De nem ébredek fel, csak alszok tovább. Ja és többször volt olyan hogy azt álmodom hogy belerúgok valamibe, és tényleg rúgok egyet az ágy melletti falba. -
abi123
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert egy autogén tréninget csinálok és már többedszer álmodom azt, hogy egy ház életre kell és sétálgatok, beszélgetek vele; sőt a legutóbbi alkalommal már én magam voltam a ház is egyszemélyben.
-
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #240 üzenetére
A hogy kötőszó nem igazán helyes oda a részedről. Nem azért akart külön, hanem hogy úgy engem is jobban szeret, ha pár napig nem lát és megjelenek.
Szóval nem azért voltunk szét, hogy ő tudjon csajozni. -
tildy
nagyúr
NA jól van de te pszichomókus vagy
Vagy valami hasonló
Nowhereman: nem tudtam, hogy a víz érzelmi síkot takar. Bár nem lepődöm meg rajta.
Egy dologra tudok gondolni, hogy eddig túlságosan hozzákötöttem magam. Állandóan rajta lógtam. Most, hogy kicsit különköltöztünk már tisztábban látom ezt.
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
-
szucsi
őstag
válasz
burgatshow #234 üzenetére
ez elég szarul hangzik. szerintem tudd be annak, hogy ki vagy bukva, és ne kezdj azon agyalni, hogy mi mit jelenthet. én ragyogás+töltöttkáposzta után produkáltam ilyeneket, mondjuk hál isten semmi érzelmileg nagyon megterhelő nem történt velem egy ideje.
-
burgatshow
veterán
Kábé 3 perce ébredtem fel. A takarómat már kiterítettem, az ablakot is kinyitottam, húgom alszik mint akit fejbe kólintottak.
Azt álmodtam, hogy megszületett a lányom, azonban sokat nem láttam belőle, mert azonnal vitték tovább az orvosok. Aztán pár perccel később megjelenik az orvos, hogy nem tudták megmenteni, nagyon sajnálja. Összeestem és üvöltöttem a fájdalomtól, majd a falba vertem (ez meg is valósult mert fáj a kezem mint az állat, a lambéria berepedt).
Ugyanebben az álomban egy másik időpontban a doki közli velem, hogy a feleségemnél méhnyakrákot diagnosztizáltak és már nincs sok hátra. Totál nem vagyok jól. Lecsattogok egy kávés automatához, hogy némiképp rendezzem gondolataimat. Felmegyek a feleségemhez. Mikor benyitottam az ajtón, az egész szoba úszott a vérben, majd felébredtem.
Nem tudom, hogy ezek a képek honnan jöttek. Tény hogy most kivagyok mint a pengős malac. A tegnapi napom korántsem volt felhőtlen (szakítottunk), ezt még valamilyen szinten elfogadom, főleg úgy, hogy tuti kapcsolódik az álomhoz. De a ''kislányomat'' és a vért egyszerűen nem tudom hovarakni.... -
szucsi
őstag
válasz
Nowhereman #231 üzenetére
ps: Tildynek nem kell ismerni az álmait, hogy tudd, hogy mit jelentenek.
oly régóta van itt a fórumon, és oly őszintén van jelen
, nem hiszem, hogy szimbólumokba burkolva többet megtudnánk róla, mint átolvasva egy-két napi hsz-ét.
-
szucsi
őstag
válasz
Nowhereman #231 üzenetére
5 és 8 között van, menőbbek nem mennek 10k alá /50p
intellektuális játéknak persze jó dolog a találgatás, de ennyi erővel szimbolista verseket is elemezhetnétek. -
Nowhereman
őstag
Hát azért 3-5k-t/vagy mennyi egy óra/ kiadni kissé sok, a kiváncsiság kielégítésére. Szerintem azért kezelendő betegből van nektek épp elég. Ha napi 168 órában pörögnétek akkor sem győznétek./más hogy töbségük nem engedheti meg magának/ Tildy tengeres-fagyis álma is viszonylag egyszerű, még ennyi infóból is - persze legyünk diszkrétek... Egyébként hogyért áll most egy óra?
-
szucsi
őstag
válasz
Yeti910331 #223 üzenetére
ha tényleg kíváncsi vagy rá, menj el analízisbe, egy ilyen fórumon odavetett félmondat az égvilágon semmit nem jelent. egyébként meg vannak dolgok az ember tudatalattijában, amiket egyszerűen jobb nem ismerni.
-
deniro2
senior tag
válasz
Lehet, hogy pedofil vagy.
Van ilyen.
-
Ráczkölke
tag
válasz
Nowhereman #226 üzenetére
A nap közben átélt események hatással vannak az álmokra? Húha, ma már egyszer álmodtam rosszat, biztos mert sokat kajáltam... holnap leírom. De kb. Most fejeztem be a ''The Thing'' c. '82-es filmet is :s (nem a megvalósítás a lényeg, hanem a story), és az ugye komoly.
Akkor ez kemény menet lesz!... -
Nowhereman
őstag
válasz
Ird le az egész állmot. Ne felejtsd el, hogy mit éreztél közben - perdöntő.
Volt-e az álom elöttvalami tartós behatás./mondjuk ha egész délután a pedofilekről szóló könyvet olvastál, az kissé ugye.../mert az álmok a napközben történt események egyfajta feldolgozásai is... -
Eagl3
veterán
Mitjelent ha álmomba kihullanak a fogaim? Persze ezt így elég szűken írtam le
-
Eagl3
veterán
válasz
Remélem nem a titkos vágyaidat...
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #218 üzenetére
UP! Lécci, valaki mondja meg mit jelenthet?
-
eddie17
addikt
Nekem még kiskoromban volt egy visszatérő álmom ami abból állt hogy bent vagyok a nagyszülők házába este van és kinézek az ablakon és látom az unokatestvéreimet hogy játszanak az úton este egy labdával! Mikor kimentem közéjük elfutottak és belém vágott a villám és utánna zuhantam a semmibe, és ahányszor felkeltem ez az álom után mindig az ágy mellet feküdtem! Visszagondolva, hányszor leborultam az ágyról
De ugy látszik kinöttem belőle mert már nagyon rég óta nem álmodtam ezt!
Na csak ezt akartam megosztani veletek! -
bandiras2
senior tag
A spektrumos műsor új volt, de az álom elég régi, viszont nagyon intenzív, mert máig tisztán emléxek rá.
Viszont a számítógép hatására álmodtam már:
A Csatorna felett dübörögtem, egy másik gép mögött, és 3 percen keresztül képtelen voltam célkeresztbe venni a mocskot, olyan ügyesen manőverezett. Végre hibázik, célkereszt! You're MINE!!! Mondanám, de a géppuskák helyett a vekker üvölt!!!
El lehet képzelni mekkora fejem volt ahogy felkeltem!(naggyonharagos szmájli)
Aces Over Europe küldetéseket nyomtam mint állat a 486-on, és éjjel nappal ezzel volt tele a fejem. -
pemete2
csendes tag
Lehetetlen filmeket nézhettek,ha ilyen idétlen álmaitok vannak!
Bezzeg nekem még álmodni sincs energiám!
-
bandiras2
senior tag
Álmodtam. régebben, de a story vége érdekes.
Kisebb dombok, liget, rohanok mint az őrüt. Körülöttem hullák. Egyenruhások. színesek(francia). Jönnek mögöttem. Kutatom a hullákat, melyiknél van lőszer. Mögöttem felbukkan egy szürke ruhás alak. Beleürítem a puskát. Kapkodva rohanok tovább, nézem melyik hullánál van még van még lőszer. Erre megszólal a vekker.
A slussz poén az, hogy múltkor a spektrumon valami utazsi műsorban viszontláttam ugyanezt a ligetet, amikor az első világháborús helyszínen haladtak el, és forgattak. Ott valami nagy csata is volt, sajnos már nem emléxek a műsor címére.
WOW
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Azt álmodtam, hogy pedofil vagyok. Ez mit jelent? -
tildy
nagyúr
Tegnap álmodtam az alábbi két dolgot.
Egyiknél valami hangfelvételről készítettek filemt? A lényeg, hogy tengeralattjárón úszott a víz felszínén, majd egyszer csak tornádó támadt, és meghaltak mind. x perccel később ugyanezt álmodtam, csak úgy, hogy az első (nappali) tornádó még épp kikerülte őket, de az éjszakaiba (???) már belehaltak.... X perccel később ugyanezt álmodtam úgy, hogy nem hangfelvételről készített videó volt, hanem valós, én voltma za operatőr, vagy az operatőrrel voltam, már nem tudom, aza léyneg, hog ymi egy ksi hajón megmenekültünk, de a tengeralattjárón meghaltak mind.
a köv álmom az volt, hogy indiában vagyunk a kedvesemmel, és nagy a hullámverés, szörfölgetnek ott, emg midnen. Én meg zsupsz beleugrottam a tengerbe, és vártam, hogy jöjjön megint a hullámverés. Aztána kedvesemet láttam szinténa tengerben, egy fagyit nyalt egy másik lánnyal.. Semmi düh, vagy iylesmi nem volt bennem, örültem , hogy midnketten elvagyunk. Mi lehet ez vajon? -
padee
tag
válasz
PH! Rajongó #213 üzenetére
azt, hogy rosszat álmodtál?
[Szerkesztve] -
PH! Rajongó
csendes tag
Azt álmodtam egy pár nappal ezelőt, hogy (nem sokra emlékszem):
(ez nem az eleje) ,,Terroristák voltak nálunk és lelőtték a báttyámat, ... (nem emlékszem), aztán eltűntek és én meg kint teremtem az udvaron és elsírtam magam amiért lelőtték a báttyámat.''
Bocsi hogy nem rézletes, de csak ennyire emlékszem.
Ez mit jelent? -
padee
tag
Hát... ez eléggé megdöbbentő...
Nekem is volt egy remisztő álmom, ami a valóságban folytatódott.
Röviden: Álmomban fölébredtem, felültem az ágyamon, de az ágyam egy nagy teremben volt, az ággyal szemben pedig egy hosszú folyósó. Magam mögé néztem, és egy hatalmas, emberfej nagysagú pók mászott fel az ágyam mögött, erre én nagyon megijedtem és elkezdtem rohanni a folyosó felé. A földön összeesve ébredtem föl, fájt a fejem és a lábam.
Nekirohatam a szobám csukott ajtajának. Most biztos kiröhögtök, de akiknek már volt hasonló élménye az tudja milyen, hogy nem tudod hogy miért is vagy ott ahol vagy és miért történt az ami történt. Érdekes dolgok ezek, én napokig gondolkodtam rajta és par napig csak nyugtatóval mertem aludni. -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Gondoltam leírom ide ha már úgyse tudok aludni....
Tegnap hajnalban álmodtam:Nos a szobám tele van gyertyákkal és ha rájuk nézek meghalok.... vagy valami ilyesmi ez még nem is olyan szörnyű.... aztán puskával van tele a következő pillanatban és mindegyik csőre töltve az ágyamra néz... barátnőm mellettem aludt és álmomba meg akartam védeni és azt álmodtam ,hogy betakarom a fejét is ,hogy ne lássa ezeket és nagyon meg akartam védeni ezért azt mondtam neki ,hogy bujjon a hátam mögé...bár csak álom lett volna ez a része. Ez a dolog mármint ,hogy ezeket csinálom vele meg is történt de fogalmam se volt ,hogy mit csinálok és ő hihetetlen módon megijedt ettől mert, arra kelt fel ,hogy szorítom rá a takarót és épp a nyakára... nos ő nyilván nekiállt kiabálni és amikor felkeltem fogalma se volt ,hogy mi van miért sír miért fél tőlem(embert ennyire nem láttam félni... halálfélelem) és mondta h meg akartam folytani.
De akkor még amikor ezeket mondta nem is voltam teljesen ébren és láttam azokat a dolgokat a szobámba és hihetetlen módon féltem, ilyen félelmet még sose éreztem olyan valóságs volt... bár az igazság ,hogy el se tudom dönteni ,hogy mi volt ebből valóság attól a perctől kezdve ,hogy felkeltem kb 15 perc telt el addíg ,hogy ki mertem egyáltalán szálni az ágyból ,hogy a villanyt felkapcsoljam és bevallom ,hogy potyogtak a könnyeim annyira féltem minden lépésnél. Közbe persze amíg meg se mertem mozdulni a lány meg sírt mellettem és ő se mert megmozdulni ő meg tőlem félt. Nos azért írtam le ezeket is mert ,hogy éreztessem mennyire valósgos volt. Sőt most is ráz a hideg feláll a karomon a szőr és én bizony be nem megyek abba a szobába... jöttem fel a lépcsőn most este és valami hihetetlen félelem fogott el akkor amikor belegondoltam ,hogy be kell menjek azon az ajtón....
Jah amúgy a félelem mértékéről annyit hogy amikor már 3 óra eltetével meg tudtam szólalni
barátnőm azt mondta ,hogy ő már azért sírt annyira egy idő után mert nem látott embert ennyire félni. Állítólag fal fehér voltam a másik meg ,hogy sírni még nem látott és szinte nem is reagáltam semmire amit mondott csak az járt az eszembe ,hogy meg is halhattunk volna... és hogy megmentsem őt. Bár a puskákat megértem ,hogy fél tőle az ember de hogy gyertyák....
Szóval elég durva volt és azok a dolgok amiket csináltam közbe azok csa keste jutottak eszembe pl. ,hogy a takaróval próbátam betakarni.... és amikor ez eszembe juott épp telefonon beszéltünk és mondtam barátnőmnek és megint hihetetlen félelem fogott el és nekiáltam sírni...(pedíg félelemtől sose sírtam ... tudom nem kor függő ez de azért 23 évesen nem kéne ilyesmiktöl félni) aztán egy órát ültem egy helybe meg se tudtam mozdulni....
Tudom ,hogy nem az egész álomról szól de azért elég furcsának találom ezeket a dolgokat a félelmet stb. (bár említettem h halálfélelem de nem győzöm hangsulyozni... h milyen volt aki találkozott ilyennel tudja bár remélem közületek nem sokan....) na a másik meg h szinte sose álmodok, rémálmom meg talán 10 éve volt... ha volt is.
Na kb ennyi csak gondoltam leírom ha már van ilyen topik.
(Még az ellenségeimnek se kívánom hogy ilyen történjen velük.)
ui.:bocsi az esetleges elgépelésekért nem vagyok épp túl jó ideállapotban
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
padee
tag
pár nappal ezelött:
egy fás-rétes helyen futok, ahol van nehany igen nagy, eldőlt gomba, mindegyik feher volt es hatalmas, nem olyan standard gombak voltak, hanem inkabb a tolcsergombakra hasonlitottak.
a masik pillanatban pedig otthon vagyok a muhelyben, ahol a papam faragott valamit.
Mostanaban nagyon sokat almodom vele. ez jelenthet valamit? -
T_Csávó
csendes tag
Üdv!
Volt ma egy nagyon furcsa és poénos, ízletes álmom.
Azt álmodtam, hogy bentvoltam egy nagy parkolóházban a haverjaimmal és az egész parkolóház hamburgerekből állt, én meg állandóan hamburgert zabáltam (egyszer-kétszer hot-dog is volt)
Ez mit jelent?
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Ma átéltem az első tudatos álmomat!
Régen sokat olvastam a táméval kapcsolatban és tudom, hogy ez az volt.
Egy iskolában voltam, számomra nem volt ismert, sokan voltak és én mintha nem oda tartoztam volna, vagy valamiért kilógtam volna a sorból.
Szerintem csak vendég voltam.
Volt 1 lány, akibe őrült Szerelmes voltam, csak nem mertem neki bevallani (ugyanaz a lány, akit most imádok)
Mindig ''menekültem'' előle, próbáltam kibújni a beszélgetések alól, de közben nagyon vágytam rá.
Egyszer aztán valami csoportos foglalkozás volt, én és még sok más fiatal ültünk egy teremben, köztük ő is.
Beszélgetni kellett volna, de én annyira féltem, hogy inkább kimentem...
Végigmentem egy hosszú folyosón és a végén volt 1 nagy asztal és ott ült valami öreg és taasztalt fickó.
Kérdezte mi bajom.
Mondtam, hogy csalódtam magamban, mert nem vagyok képes bevallani neki amit érzek.
És itt történt valami nagyon fura!!!
Elkezdtem magamhoz beszélni, valami ehhez hasonlót:
''Ennyire nem lehetek gyáva, annyi minden függ ettől, nem kell félnem, be kell vallanom neki, hisz EZ CSAK EGY ÁLOM!!!!''
Ezt mondtam, szó szerint emlékszem!
Fergeteges érzés volt!
Rádöbbentem, hogy csak álmodom és úgy alakíthatom ahogy szeretném.
Amint kimondtam ezt a mondatot, úgy egy hullámtörés futott végig a világon, kb. úgy kell elképzelni, mint a Mátrixban, ahogy Neo felrepül és ilyen hullámok vannak körülötte
Fantasztikus érzés!
Felbátorodtam, és felemelkedtem!!
Elkezdtem lebegni és elindultam vissza a hosszú folyosón és közben éreztem, hogy bármit megtehetek.
Beléptem a terembe, arra gondoltam, hogy kettesben szeretnék vele maradni és ahogy ez átfutott az agyamon mindenki eltűnt...
Elmondtam neki, hogy mit érzek és felébredtem!
Remélem nem ez lesz az első tudatos álmom...hihetetlenül jó érzés, hogy bármit megtehetsz.
De onnantól tudtam csak hogy álmodom, mikor kimondtam, hogy: ''Ez csak egy álom''
Akkor megvilágosodtam -
padee
tag
A multkor oroszorszagban jartam almomban. remes volt. tobbszor folebredtem, de elalvas utan ugyanott folytatodott. a vegen lelottek.
-
The DJ
addikt
Köszi, többen mondták már, hogy jól írok és szeretek is írni, valahogy kikapcsol, megnyugtat...
Ez az álmom valahogy túl élethűre sikerült azért is tudtam ennyire részletesen leírni.
Bár fura volt, mert nekem az is ritka, hogy egyáltalán álmodjak valamit.
Az pedig, hogy emlékezzek már szinte csodaszámba megy... -
Cefa
senior tag
ez az álom arról szól hogy eső lesz! vagy hóesés.
na jó csak vicceltem
Az viszont tény hogy nagyon szépen leírtad szinte tökéletes volt és egy egyperces novellának simán beillik. irói vénád van vagy a tudatalattidnak ami ilyen álmot produkált.
nekem tetszett.
Na ha hazamegyek kaptok oylan álmokat hogy csak pislogtok jobbra balra cska el ne felejtsem. -
Cefa
senior tag
tök jó hogy él még ez a topic basszus 3 éve indítottam hihetetlen.
Na akkor majd írok. mert álmaim továbbra is vannak és nem is akármilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Witcher topik
- Sorozatok
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest