Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz Oppenheimer #5467 üzenetére
Gyakornoki melónál sosem a fizut kell nézni, hanem azt hogy az adott helyen mennyit tanulhatsz, azzal foglalkozol-e amivel később is szeretnél, illetve mennyire néz ki jól az önéletrajzodban az adott cég neve Illetve hogy mekkora esély van rá hogy később megtartsanak "rendes" munkakörben.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Annyira dobálózol a nyugattal, dolgoztál már ott, vagy akár interjún voltál már itthoni, de nagyobb, külföldi tulajdonú multinál?
Mert most - no offense, de - kb az jön le a hozzászólásaidból, hogy itt minden szar, na de ott a nagy fejlett nyugaton kolbászból a kerítés is.Nemrég váltottam első melóhely után egy nagyobb multihoz, a fizetést sem itthonról kapjuk, elmondjam mi volt?
Eljöttem interjúra, megkérdezték mennyi, mondtam egy jó nagy számot (előző fizu+80%), kicsit meglepődtek, kérdezték mi az alja, mondtam azt is, kövi találkán már konkrét ajánlatot kaptam (és nem az volt amit legalsóként megjelöltem). Ergo volt nekik elképzelésük arról mennyit adnának, de mégis engem kérdeztek először.
Peace, nem gondoltam hogy ekkora lavinát indítok
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz Infranyuszi #3978 üzenetére
Hasonló.
A munkerőpiacon te vagy az eladó, aki elvileg sokkal jobban ismeri a terméket(képeeségeidet) mint a vevő(munkáltató).
Nem várható el minden esetben a vevőtől, hogy ő árazza be magának a megvásárolni kívánt dolgot, nyilván mondhatja hogy ennyiért nem, és akkor lehet alku.
-
Alg
veterán
válasz Infranyuszi #3973 üzenetére
Ha bemész a boltba egy liter tejért, ott sem úgy fogadnak, hogy "mennyit vagy hajlandó adni érte?"
-
Alg
veterán
Volt, mikor lövésem sem volt csak nagyjából mit lehetne kérni, inkább többet mindtam mint kevesebbet... Meglepődtek, megmosolyogtak, következő alkalommal megállapotdunk egy alacsonyabb, de számomra még mindig bőven megfelelő összegben.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest