Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Jelentkeztem egy tesztelői pozícióra. Junior szintű, részben manuális és részben automata tesztelői pozi lenne. Most egy 3-4 órás személyes ismerkedés, feladatok bemutatása, képességeim felmérésére fog sorkerülni. Tesztelni eddig testbirds.com-on teszteltem, de az azért más világ.
Itt mire lehet számítani, milyen feladatokra?
-
pethYeti
addikt
Köszi! És magáról a munkakörről? Juniorként milyen feladatokra lehet számítani?
Nyelvtudásra kíváncsi leszek, mert Fluent Englisht kér és bár jó az angolom de azért azt se mondanám, hogy nagyon választékosan vagy tökéletes helyességgel tudok beszélni. De ha a folyamatosság, a viszonylag gyors válasz adás az elsődleges akkor talán bele esek a kalapba.
-
pethYeti
addikt
Junior Business Analyst állásról van valakinek tapasztalata? Budapesten mi lehet a reális fizetési igény?
-
pethYeti
addikt
Egyszerre hány helyre érdemes pályázni, gondolom az se állapot ha 10-re elküldöm egyszerre? Kezdetben megpályázok 3-4 helyet, majd ha ez nem jön össze, akkor néhány hét után újabb állásokat pályázok?
Akár első körben Junior Java Developer állásokat nézek ki és akkor ezt pörgetem itthon is, hogy a szakmai elbeszélgetéseken minél jobb esélyeim legyenek?
-
pethYeti
addikt
válasz MrSealRD #7982 üzenetére
Ismereteim igazából amit egyetemen "tanítottak" Java, C, C++, C#, webfejlesztés, SQL, stb... Itthon, Unity-be kóstoltam bele. Angol nyelv megy, ha interjún angolul kellene elbeszélgetni nem lenne akkora gond.
Nincs kimondottan olyan hogy csak Java fejlesztést vállalok. Több terület is érdekel, akár tesztelői állások (de ezek nem tudom mennyire esélyesek jelenleg), fejlesztői állások, de érdekelne akár, Data Analyst állás is. Az lenne kimondottan előnyös ha kezdetben lenne lehetőség betanulni, megtanulni a cég által elvárt dolgokat.
-
pethYeti
addikt
Sziasztok!
Elszántam magam a váltásra és költöznék BP-re. Kis összefoglaló: Van egy gazdinfós bsc diplomám, de tapasztalatom nincs. Körülbelül 1 évet dolgoztam humán területen (többnyire táblázatokat készítettem, cég adatbázisból lekérdezéseket meg papírmunka...), majd felmondtam, hogy ennél azért valami komolyabbra is vihetem. Az elmúlt egy hónapba kicsit próbáltam felfrissíteni az agyamat, sajnos felejtettem az 1 év alatt.
Na most mik a reális elvárások. Mivel költöznék és albérletet vennék ki valószínűleg egy ismerősömmel ketten ezért a nettó 200e fizetés nagyon minimum lenne. Milyen állásokat célozzak meg? Valami hasznos tanács?
Köszi előre is a válaszokat!
-
pethYeti
addikt
válasz dellfanboy #7005 üzenetére
Ott eddig én mindig csak telemarketinges meg könyvelői állásokat találtam. Most sincs olyan állás sajnos.
-
pethYeti
addikt
Üdv.
2014 nyarán végeztem el a Gazdaságinformatikus Bsc.-t Szegeden. Sajnos akkor nem tudtam ott maradni, így itthon kellett ( Békéscsabán) munkát keresnem de nem találtam informatikai területen. Humán szakterülen kezdtem el dolgozni ahol táblázat kezelés a fő irányvonal.
Most megspóroltam kis pénzt és az a tervem hogy felmondok mert szeretném ha az iskola nem csak egy papír lenne ami itt nem ér semmit. És egyre jobban frusztrál hogy teljesen mást kell csinálnom.
Továbbá elég sokat felejtettem ezért az a tervem hogy 1 hónapot erőteljes gyakorlással, tanulással töltök.
Mennyire lenne nehéz ezek után valami kezdő állást találnom IT vonalon leginkább Szegeden?
Elég tanácstalan vagyok.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest