-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
aktív tag
Egy kis pozitív dolog. A hónap elején rendelt dolgaimat tegnap hozta meg az EO, amit november 11.-én rendeltem, azt pedig ma fogja hozni. Gyorsan dolgoznak mostanában, illetve eddigi pozitívum, hogy minden megjött, és ráadásul az, amit rendeltem.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
blp85
aktív tag
-
blp85
aktív tag
válasz dredjudge84 #70875 üzenetére
Igen, pont tegnap írtam, hogy november 12. óta dekkolnak a rendelt dolgaim, illetve más is írta, hogy kicsit lassú a dolog.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
blp85
aktív tag
Nem kell, hogy ugyanaz legyen az eladó, hanem a leírásban szerepeljen, hogy bizonyos összeghatár felett 15 napos szállítást garantálnak. Nekem ezek a csomagok az utóbbi időben mindig Express One-osok voltak (nem is kellett semmit pluszban fizetni), illetve a vásárlás után, ha nem is azonnal, de megjelent, hogy grátisz ilyen szállítást kaptam, illetve az ECSCCA helyett Express Oneos számot kapott.
-
blp85
aktív tag
válasz Voice24 #70832 üzenetére
Én akkor kaptam ilyet, amikor a termék már meg is érkezett, jelentősége nem sok van. Gondolom akkor másabb a dolog, ha eladni szeretnéd, így bevédik magukat. Ez csak az én véleményem.
-
blp85
aktív tag
Sziasztok!
Csak kérdezni szeretném, hogy másnak is van e baragadt csomagja november 12. óta (már Budapesten van, és a vám eljárása is befejeződött)? Mostanában rendeltem egy párszor Aliról, és miután a Cainao érkezette, másnap már az EO-nál volt, de ez most valamiért nem akar elindulni. Persze tudom, hogy még korai, de akkor is kicsit furcsa, hogy mit ülnek rajta.
-
blp85
aktív tag
válasz Silious #66981 üzenetére
Szia!
Ugyan nem Aliexpress, hanem másik kínai bolt, de ezek vannak jó áron, illetve személyes tapasztalat alapján szerintem jók:
Awei van nyakba akasztós, jónak jó, csak a mikrofonja nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest