Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, meg tudnátok nézni ezt a terméket? Gyanúsan olcsó, de az eladóról nem látok semmit se, se értékelés se nevet se %alékot se semmit. Kamu vagy megrendelhetem nyugodtan szerintetek?
[link] -
Sakab
senior tag
válasz
A texasi #11833 üzenetére
Köszönöm akkor várok még
Más:
Remélem tudtok segíteni. Rendeltem Aliexpressről egy véroxigént és pulzust mérő okos karkötőt. Telefonra az AKT Wear programot kell feltelepíteni, és azzal lehet BTn keresztül kiolvasni az adatokat. Na már most összepárosítom, viszont a program inditásánál regisztráció szükséges. Na itt elakadok a használatiába levan irva, hogy a felső rublika a telefonszám a másik 2 pedig a jelszó. Bármilyen formátumban adom meg a számom nem fogadja el, és ezt a hibát irja ki. Az a vicces ha engedne belépni utána már át tudnám állítani angolra, viszont addig csak ezt a krix kraxot látom.
próbáltammár plusz jellel 00 0036 003660 minden kombinációt végig próbáltam, de semmi.
Eladónak hiába irok, teljesen vakon van, kérdéstsem érti meg.
Bárkinek bármilyen ötletevan szivesen fogadnám. Köszönöm előre is. -
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.Aliról rendeltem egy okos karkötőt 32 dollárért. Úgy volt meghírdetve mint bontatlan új, ennek ellenére ez a nyomorult egy használt berepedt üveges karkötöt küldött nekem. Jól bevolt csomagolva a doboz nem sérült sehol se, és a dogoz közepén ebbe a levegős fóliába volt beletekerve. Így biztos, hogy már csomagoláskor elvolt repedve, valamint a szélein kopás nyom is látszódik.
Na szóval nyitottam egy disputot, megirtam neki a problémám, küldtem neki 2 képet is. Írtam neki, hogy kérem visza a pénzem mert átvert. Ő erre küldjem visza neki postán és viszakapom a pénzt. Na most ezzel az a baj ugye, hogy 9500 Ft ért vettem a karkötőt, mire én ezt kiküldöm postával vagy 5e Ft.
Ezt is leírtam neki, hogy nekem sok lenne a posta, de semmi ő csak anyit tud mondani, h küldjem vissza.
Ebay-nél ugye van egy olyan opció, hogy ha nem tudunk megegyezni akkor lezárásra kerül és az ebay admin-ja átveszi a döntés jogát megvizsgálja és dönt. Itt alin van valami hasonló lehetőség?Vagy ilyenkor mit tudok tenni? -
Sakab
senior tag
válasz
szili.tamas1 #987 üzenetére
Akkor ez mire vonatkozik? [link] 30 nap fix van itt.
-
Sakab
senior tag
Üdv, rendeltem egy pedált alin 6e-ért. Vártam rá kb 2hónapot mire megjött, de amikor megrendeltem azt irta h max 30nap,ha a fölött jön akkor refund. Na nyitottam is egy vitat de kb 40felvel valtas utan meguntam, hol értetlenkedik, hol meg azt mondja h szakitsam meg a,vitat és csak utana tud vissza utalni. Kérdésem az lenne h az alinak ezt h tudom jelenteni v nekik irni h ugyan hassanak már az eladóra.
Ebayen is van hasonló, nyitsz egy cast-t es ha nem tudsz megálapodni az eladóval át lehet valtani h az ebaytől vki megnezze h jogos e a vita és,döntsön. Na ugya ezt keresem Alin.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest