Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Az van, ha inditok valami keresest a honlapon, akkor atvalt Spanyolra az oldal, es jobb fent nincs Angol, hogy azt valasszam. (Pontosabban otletszeruen valtogatja a nyelveket, neha ciril betus is lesz.) Ez miert lehet, es hogyan tudnam ezt visszacsinalni, hogy rendes legyen. Rohadtul idegesito.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Ha te az elfoglaltságod miatt nem tudod átvenni a csomagot, mert ezek szerint szombaton is dolgozol,
Mibol gondolod, hogy szombaton nyitva van a posta? Nalunk hetkoznap 8-16:00-ig, hetvegen semmi.
Amugy meg, igy a legjobb, ha nem azzal adta fel, amivel rendeltem, adja vissza a penzt."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Ugyan mar, dehogy hatagszom!
De most komolyan! Megkerjem a szomszedom, hogy menjen be a cuccert a postara? Alkalmankent fizessek neki, vagy atalanyt? Szerinted ez normalis dolog? Vagy vegyek ki minden alkalommal szabadsagot? Plane, ha fizetek azert, hogy csinaljon meg valamit a kinai.
Amugy engem nem erdekel, en mindig fizetem a registered mailt, amit nem azzal ad fel, az nem erkezett meg, ergo visszaadja a zsetont.
-
tvamos
nagyúr
aláírós küldeményt nem csak AliExpresstől kaphatsz
Ne is idegesitsel vele! Az idiota Magyar hatosagok veletlenszeruen kuldenek kuldemenyeket anyamek cimere, meg mindenfele regi cimemre, pedig be van minden jelentve, mindenhol. De az nem jon hetente."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz vasi89 #20169 üzenetére
Persze... de amikor mar csorgott, akkor mar eltort. Utana mar eleg ciki becsongetni. Ilyen ez. Nekem az objektivemet ejtette le kb. 2 meter magasrol a postas, ott, a szemem elott... szerencsere faszan be volt csomagolva.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Chris Kiki #20225 üzenetére
Azért a Magyar bíróság nem túl megengedő ilyen esetekben, sőt, kifejezetten szigorú. (Pláne a Kínaihoz képest.)
-
tvamos
nagyúr
Vasaroltam egy ilyet a gyermeknek: [link]
No most csak annyi vele a gond, hogy nem osszetartozoak a kit elemei, rossz helyen vannak a lyukak, de csavar, meg tavtarto sincs eleg. Miutan ezen tultettem magam, kiderult, hogy a gyengusz csomagolas miatt a plexi alaplemez elrepedt.
Ezek miatt irtam neki, hogy reszlegesen teritsen vissza. O meg azt javasolta, kuld masik alaplapot. Kertem, hogy akkor csavarokat is kuldjon mar! Azt irta, fizessek mar meg, mert mashogy nem tud kuldeni. Ez milyen dolog mar? Igy van ez?
-
tvamos
nagyúr
Van fekete lista, ha egy eladoval nem talalom a megfelelo "hangnemet", akkor blokkolhassam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Android szakmai topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Synology NAS
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PC & XBOX
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.