Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
Ma kaptam olyan infót, hogy 30+ ezer kínából érkező levél és csomag beázott és megsemmisítésre került a ferihegyi reptér postafeldolgozójában...
-
phenomHUN
senior tag
válasz Turbobacsi #15062 üzenetére
Nem hivatalos infó, tessék úgy kezelni.
Postán szállító ismerősöm mondta, hogy rengetegről leázott a címzés (főleg levelekről) - amelyik így járt ment a süllyesztőbe. -
phenomHUN
senior tag
Üdv,
Ebből szerettem volna rendelni pár napja: https://www.aliexpress.com/item/32838975007.html, -35%-ot ír kedvezménynek, amikor kinéztem is ugyanennyi volt , ennek ellenére most sokkal drágább. Miért van ez? Számíthat, hogy más országból nyitottam meg? Írtam a kereskedőnek is, hogy miért ilyen drága - olcsóbban biztosan érdekelt volna, és többet is rendelnék - válasz nem érkezett még, ha ír egyáltalán.
Feb. 24-én 74-75 dolcsi volt, (hollandiából néztem)
Tegnap amikor megrendeltem volna, már 99-100 USD. (itthonról néztem)
2db Type A, és 1 db Type B variánst szeretnék belőlük.Valamilyen kuponnal lejjebb lehet vinni? Esetleg várható bármilyen kedvezmény rá a közeljövőben?
Esetleg más alternatíva, ugyanezzel a termékkel (kerestem, de nem igazán találok)?Előre is köszönök bárminemű választ, támpontot!
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is 24 dolcsit ír, de az a kuponok összértéke, ill. a coinokat is csak több 2 dollárosra engedné beváltani.
Így megrendeltem a fenti áron végül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest