Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
-
Maksifül
senior tag
Próbáltam már az egyik gépen az Alipay és AliExpress sütiket törölni, de az sem segített. Asztali gépről, laptopról is próbáltam fizetni, mobiltelefonról is, úgy is, hogy töröltem mindent az alkalmazásból, aztán magát az alkalmazást is, és újra letöltöttem, telepítettem, de úgy sem tudtam fizetni. Kikapcsoltam a wifit, de a mobilnetnél sem engedte a fizetést.
A barátom felhasználói fiókjával, s bankkártyájával, az ő gépéről, amiről még soha nem volt belépve AliExpress-re, s nem vásárolt semmit, onnan sikerült kifizetni a termékeket végül.
El nem tudom képzelni, hogy mi okozhatja a problémát az én vásárlásaimnál, azt meg végképp nem, hogy erről miért nem tud vagy miért nem tud/hajlandó tájékoztatást adni az AliPay online ügyfélszolgálata. Számomra az is érthetetlen, hogy miért mondják, hogy korlátozták a fiókomat, s ez végleges, soha nem is fogom tudni használni, közben meg más tételt meg tudtam vásárolni.
-
Maksifül
senior tag
válasz
Maksifül #12110 üzenetére
Beregisztrált a barátom a gépemről AliExpressre, s pár napja hozzáadtuk a bankkártyáját is az AliPay-hez.
Próbáltam ugyanattól az eladótól ugyanazokat a termékeket megvenni, de ezt sem engedélyezte az oldal, ugyanazt a hibaüzenetet kapta a vadiúj fiókjára, úgy, hogy soha semmit nem vásárolt még AliExpressről, amit én szoktam, amióta nem tudom kifizetni a megrendeléseimet a saját felhasználói fiókommal, a saját bankkártyáimmal.
Hogy létezik ez?
IP cím alapján blokkoltak volna az AliExpressesek? Ez azért valószínűtlen, mert mobilnetról is próbáltam fizetni, de ott sem engedte, annak meg semmi köze az itthoni IP címhez.
Már teljesen tanácstalan vagyok.Még azt tudom elképzelni, hogy közvetlenül a fizetés előtt, az eladó jóárasítja a megrendelt termékeket, mert olyan szállítási formát ad, ami olcsóbb, de azt közvetlenül a terméknél nem lehet kiválasztani. Lehet az a gond, hogy az Alinak az nem tetszik, hogy 10-20 dollárral csökkenti a fizetendő összeget az eladó? /mondjuk többször is rendeltem tőle ugyanígy, eddig sohasem volt gond vele./
-
Maksifül
senior tag
Amikor a megrendelést /még nem volt fizetve, hiszen egyszerűen nem tudtam fizetni/ cancel-eztem, arról minden esetben tudott az eladó, többször vásároltam már tőle, minden gond nélkül.
Csak azért cancel-eztem a hozzájárulásával, hogy hátha akkor ki tudom fizetni, ha újra megrendelem a két terméket. Vagy ha külön-kölön próbálom kifizetni őket, s nem egyben. Szóval az eladó végig segítőkész volt, hiszen neki is az lenne az érdeke, hogy ki tudjam fizetni, amit meg akarok vásárolni. Sajnos, minden próbálkozás hiábavaló volt. Sem egyben, sem külön nem tudtam kifizetni.
A fiókom nincs felfüggesztve, mert mást nagyon olcsó tételt ki tudtam fizetni minden gond nélkül, de ezeket mégsem engedte a rendeszer. -
Maksifül
senior tag
válasz
tobias40 #12070 üzenetére
Természetesen azonnal töröltem a rendelést, amint észrevettem. Ezt is írtam a korábbi kommentben.
Azt hogy ki vásárolHATOTT a kártyámmal abból "tudtam", hogy a terméket egy kazahstáni névre, s címre rendelte. Gondolom, magának vásárolta volna a tolvaj a cuccot, nem valaki másnak küldette volna.
-
Maksifül
senior tag
Volt már másnak gondja a fizetéssel AliExpress-en?
Rengeteg mindent vettem már onnan, minden flottul ment egy darabig. Aztán egyszer arra keltem, hogy valami kazahstani tag vásárolt valamit a bankkártyámmal.. ennyit az AliPay biztonságáról...
Természetesen a rendelést azonnal töröltem, s többször beszéltem az online ügyfélszolgálatukkal. És mindannyiszor bebizonyosodott, hogy retardáltak dolgoznak ott. Sem azt nem tudták megmagyarázni, hogy hogyan fordulhatott ez elő, sem arra nincs lehetőség, hogy az AliPay-re regisztrált email címet megváltoztassa a felhasználó. De még ők sem hajlandóak ezt megtenni. Csak sajnálkoztak, hogy erre nincs lehetőség... változtassak jelszót.
Arról nem is beszélve, hogy a "tolvaj" adatai, neve címe szerepelt a megrendelésnél, de semmiféle eljárást nem voltak hajlandóak indítani ellene. A refund-olt összeget is csak 30 nappal később tette hozzáférhetővé a bank, hiába reklamáltam, hogy illetéktelen használta a kártyámat, s a megrendelés törölve lett.Az eset után pár alkalommal még vásároltam, aztán egyszercsak, amikor fizetésre került volna a sor, ezzel a hibaüzenettel szembesültem:
For security reasons this process can not be continued.
ISC_RS_5100102051Persze egyből a dilettáns ügyfélszolgálathoz fordultam, akik csak annyit voltak hajlandóak közölni, hogy az AliExpress és AliPay fiókom véglegesen korlátozva lett és ez már így is marad. Arra a kérdésre, hogy MIÉRT természetesen semmi választ nem képesek adni. Minden fiókom validálva van, s közel száz vásárláson túl egyszercsak nem tudok többé fizetni egyik bankkártyámmal sem.
Rágooglizva láttam, hogy mások is szenvednek ezzel a problémával, de megoldást még nem talált senki.Az ügyfélszolgálat egyszer azt mondja, hogy dolgoznak a technikai hibán, máskor azt, hogy korlátozták a fiókot véglegesen, s soha többé nem fogok tudni vásárolni vele.
Aztán láss csodát, volt, amit mégiscsak simán ki tudtam fizetni ezek után is, egy kisebb összegűt, csak próba gyanánt. De azt a megrendelést, amivel gondom volt/van, hetek óta nem tudom kifizetni, akármit is csinálok. Többször cancel-eztem, megrendeltem újra /törzsvásárló vagyok az eladónál, szívélyesen segített mindenben/, de sehogy sem tudom kifizetni a bankkártyákkal a cehhet. A bankkal beszéltem, hozzájuk be sem érkezik a terheléssel kapcsolatosan semmi, úgyhogy az Ali-nál kell legyen a gond.
Van valami módszer arra, hogy ezt a hibát orvosolja az ember?
Ha korlátozták a fiókomat, hogy soha ne tudjam többé használni /mindenféle indoklás, magyarázat/ nélkül, akkor hogy tudom mégis más terméket kifizetni?Volt valakinek hasonló gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest