Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
Bár nem tőlem kérdezted de én egyenként rendeltem!
-
droti25
őstag
-
droti25
őstag
Szerintem te úgy jártál mint én pontosan!
Megrendeltem a terméket amit le is vont a bankszámlámról,viszont a rendszer azt írta ki hogy "vmi probléma törént.."Így a rendelési státuszodnál azt láttam hogy PAY NOW, holott már kifizettem!Na te itt újra rányomtál és újra kifizetted ugyanazt a terméket.
Állítólag várni kell és idővel javítja az ALI Express a dolgot! -
droti25
őstag
Sziasztok
Rossz hírem van!Most beszéltem az Ali Express help deskjével aki azt mondta, hogy úgy kapjuk vissza a pénzünket ha kérünk a bankunktól egy kimutatást amit ezután el kell küldeni az ALi Expressnek, aki tovább küldi a saját bankjának ellenőrzésre.
Ha minden szép és jó akkor visszautalják! -
droti25
őstag
Sziasztok
Törött kijelző védőt kaptam a csomagban.
Nyitottam open dispute-t. Kiválasztottam hogy megkaptam de sérülten.
Utána van 4 lehetőség.
1.return goods full refund
2.return goods partial refund
3.no return goods full refund
4.no return goods partial refundMelyiket válasszam?
[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sziasztok
Egy olyan problémám van hogy rendeltem egy 7 dolláros akksi töltőt és vmi oknál fogva vámköteles lett.Küldte is a posta hogy Az ön részére **** azonosítóval küldemény érkezett...
Kb 60 esteben rendeltem már de eddig sosem volt ilyen vámos probléma,főleg hogy 22 dollár alatt rendeltem mindig.
Mi ilyenkor a teendő?Én nem akarok fizetni áfá-t + 2 ezer ft-os vámkezelési költséget egy 7 dolcsis töltőért... -
droti25
őstag
válasz Criminal017 #12743 üzenetére
Itt melyiket kell választanom?
Kérjük jelölje, hogy az alábbi A (postai vámkezelés), B (nem postai vámkezelés - árutovábbítás) és C (más vámügynökség általi vámkezelés) betűkkel jelölt vámkezelési megoldások közül a fenti küldeménye tekintetében melyik eljárást kívánja választani:
-
droti25
őstag
válasz A texasi #12752 üzenetére
Itt melyiket kell választanom?
Kérjük jelölje, hogy az alábbi A (postai vámkezelés), B (nem postai vámkezelés - árutovábbítás) és C (más vámügynökség általi vámkezelés) betűkkel jelölt vámkezelési megoldások közül a fenti küldeménye tekintetében melyik eljárást kívánja választani:Azt akarom hogy vámkezelésért se kelljen fizetnem.
Kolléga azt írta hogy az A-t válasszam... Tuti? -
droti25
őstag
Sziasztok
Megint fennakadt a vámon egy árum(3d szemüveg).
Már egyszer megjártam egy akksi töltővel, de akkor egyezett a TN szám, most viszont nem.
Probléma lehet ebből vagy ne foglalkozzak vele töltsem ki a vámnyilatkozatot, csatoljam a szükséges dokumentumokat és ennyi?Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest