Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz #39868659 #10500 üzenetére
Számot befoglalhat anélkül is, hogy feladná a csomagot. Ha zárod a dispute-ot és mégsem adja fel, akkor futhatsz a pénzed után. Ha már ezt az utat választottad, akkor azt azért várd meg mielőtt zárnád a dispute-ot, hogy működjön a TN. Ilyenkor szerencsésebb a pénzt visszakérni és megrendelni újra a terméket.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Topikgazda
válasz #39868659 #12709 üzenetére
Mivel amíg te nem igazolod vissza a megérkezést vagy 60 nap el nem telik a vásárlástól addig az Aliexpressnél a pénze az eladónak, egyértelmű. Úgy 7-10 nap mire a bankszámládon megjelenik ettől a dátumtól: a Refund Information, Refund Processing időpontja.
[ Szerkesztve ]
-
A texasi
aktív tag
válasz #39868659 #12711 üzenetére
Akkor Te ezzel el leszel egy darabig;
az AliExpress Case Management Team türelemre fog inteni Téged
az eladó által vállalt szállítási idő lejártáig.(Ha belátó az eladó - elismeri az igazad
és elfogadja a követelésed,
akkor lesz hamarabb vége ennek a procedúrának.)[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz #39868659 #12718 üzenetére
Nem, félreérted. Aliról 2 módon vásárolok:
-fontos? drága? Csak TN.
-TN nélküli? Vállalom a kockázatot és nem érdekel, ha elvesztés esetén 20 dispute-ot kell nyitnom egymás után. Én védve vagyok, az eladó meg szokjon rá a valós követhető TN-re.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Topikgazda
válasz #39868659 #25341 üzenetére
Ha nem vizsgálná, akkor nem írná hogy gyanús tevékenységet észleltek és ellenőrizd. Azt a kártyát más felhasználó is használta ezelőtt, akkor gyanús, ha egy új felhasználó kezd el fizetni vele.
Fogadd meg tanácsukat és vedd meg újból, előtte töröld a böngészőből az összes Ali kezdetű sütit, a gyorsítótárat és úgy próbáld meg.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #39868659 #34605 üzenetére
Ha nem írja ki hogy nem fogadja el a kártyát, akkor szerintem más lehet a gond.
Emlékeim szerint én is fizettem más fiókkal az én kártyámmal és hiba nélkül ment.
Mostanában én is kapok ilyen címes dolgot, de az a lényeg, ha jó és nem akarjuk változtatni akkor válaszolni sem kell rá.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz #39868659 #34605 üzenetére
Ilyen adategyeztetést már tőlem is kértek, ez esetben szájbarágósan leírom neki egyenként:
Name:
Country:
Zip code:
City:
District:
Street:
House number:
Floor:
Door number:
Phone number:A nevem évek óta ékezet nélkül fut a külföldi rendeléseken, azzal és anélkül is értelmesen hangzik. Szerencsére az utca és Budapest nevében sincs ékezet.
"nincs rá lezsóidő"
-
Topikgazda
-
-
Topikgazda
válasz #39868659 #55611 üzenetére
Ha U-betűvel kezdődik akkor nem tudod kerestetni., mivel nem könyvelt küldemény, ha 24 mm-nél vastagabb akkor majd értesítenek valahogy, egyébként meg a postaládába kézbesítik.
Ha Debrecenben van akkor ez nem a tiéd, főleg ha ott ezt kézbesítik is, vagy tévesen oda vitték. Ha esetleg itt nézed meg akkor lehet hogy több információd lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest