- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobarat01
tag
válasz
jobarat01 #59444 üzenetére
Elfogadta az ali a kérelmet végül, szóval ha ilyen hülye szállítási módot választotok, ahol más lesz a követési szám és több cimke van egymásra ragasztva a csomagon, akkor elfogadják azt is, ha leszeditek a cimkéket egybe és átvilágítva lefotózzátok úgy, hogy látszódik mindkét követési szám. Nem tudom hogy kell-e, de én odaírtam a rövid üzenethez, hogy mennyi áfát fizettem, és hogy változott a követési szám útközben
A Magyar Posta meg elmehet a fenébe -
válasz
jobarat01 #59444 üzenetére
Akkor eredetileg csak a sima címke ment? Nme írtam de egyértelmű hogy egyezni kell az alap adatnak. De majd amit az Összefoglalóba beleteszek szöveg akkor utalok majd rá.
Sajnos volt akinek csak egy címke volt rajta és azon a postai azonosítós, nem pedig az eredeti küldeményazonosítós.
A Postánál is lehet reklamálni az áfát, hiszen jogtalanul kérték, csak azért nyaggatjuk az AliExpresst (szerintem jogalap nélkül, akkor is ha ők felajánlották) mert a 120-150 vagy soha nap a visszatérítésre a Magyar Posta esetén egy kicsit frusztráló. A hülyeségük miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Formula-1
- Autós topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lamzu Maya (Cloud Grey) / 1 év Garancia
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X + RTX 4060 + 32GB DDR4 + 1TB M.2 NVMe SSD! GARANCIA/SZÁMLA!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB, Újszerű, Független, 96%, Dobozával, Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest