Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz trialboj #39976 üzenetére
Kicsit már off de lehet valakit érdekel. Tegnap kaptam egy csomagot a GLS-től romániába (magyar feladó) úgy hogy semmit nem is rendeltem, mikor kibontom látom hogy a GearBest-ről rendelt cuccaim, 12$ értékben, futár hozta házhoz, 4$ sem volt a posta a teljes csomagra, és NEM EU-s raktárt jelöltem meg, mivel ilyen opció nem is volt.
Szóval amíg az Ali szívatja a vásárlókat, addig egy másik oldal alájuk vág, és elhappolja az elégedetlenkedőket. Persze megjegyezném hogy a GearBest-en fele annyi cucc sincs mint Banggoodon vagy Alin, de mindenképp korrekt dolog volt, hogy 17 nap alatt kézbe kaptam, úgy hogy postára sem kellett mennem, ráadásul 10 nap alatt a városomban volt a csomag, kaptam róla sms-t, de mivel semmit nem vártam a GLS-től, azt hittem csak rossz számra küldték az értesítést.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Flashy
veterán
Teljesen eladó függő volt eddig is, csak sokkal több volt az ingyenes és az olcsó és nem kellett annyira figyelni. Van amikor 2 termék postája kétszer annyi mint 1 terméké, van amikor kicsit több vagy kicsit kevesebb, mint kétszer annyi és van, amikor 2 termék postája egyenesen kevesebb mint 1 terméké. Van, amikor sávosan nő, pl. az ötödik termékig nincs posta, onnantól van. Van, amikor egy adott darabszámon felül bizonyos postázási módok el is tűnnek és csak drágábbat lehet választani (és ha visszacsökkented a darabszámot, nem áll vissza a legolcsóbbra).
Igen, néha ezzel trükköznek vagy növelik a profitot, de nem egy terméklapon láttam, hogy egyenesen az eladó írta ki hogy figyeljünk, három után nő a posta, inkább rendeljem két részletben (neki az a lényeg, hogy sokat rendeljek, de ilyen postázási lehetőségei vannak). -
Topikgazda
10 € az ÁFA fizetési határ nálatok ez kb 11,3 $. 2021 januártól meg nincs kedvezmény.
Ennél is egyszerre fizeted a 6,19 $-al kevesebb 21,41 $ szállítási költséget. és egy csomagban kapod meg, az hogy külön tételként látod nem őrült meg hogy külön-külön adja fel, ezért javasoltam hogy egyezkedj vele mert lehet hogy 8-10 $ a maximum ezekre a postaköltség.
Viszont mindegyiket külön veszed meg és a termékere egyesével vonatkozik a vásárlói védelem, így ha nem kapod meg, akkor 13 db dispute-t kell indítanod, ezt meg az AliExpress oldotta meg így.
Ha a kosárba van még más eladó terméke akkor ha azt is kijelölöd a bolt neve előtti kocka jelölésével, akkor mindent egyben fizetsz, nem változott semmi a költségek emelkedésén kívül.
EU raktárak a megoldás vagy beszedik az Áfá-t az eladók és továbbítják a magyar és román adóhatósághoz, vagy te fogod kifizetni, nálunk saját elektronikus vámoltatás lesz, ha nem bízzuk meg a szállító céget a hercehurcával, de az is elektronikus lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest