Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem mondtam hülyeséget, a topikot nem olvastam vissza ugyan, de gyanítottam, hogy máshol van a kutya elásva. Igazam volt. Akkor? A Timegate részvétele sem indok arra, miért váltottak erre a grafikára.
A második bekezdésre: az AvP nem volt rossz, grafikára semmiképp sem.
Az fps-ekre: ja, a Crysis bádoglemezei meg a Bad Company keresztgerendái. Micsoda újítások.
Te sem gondolod komolyan. A töltényhüvelyek, golyónyomok viszont mindkettőben eltűnnek, sőt, az agyonajnározott Battlefield 3-ban a felületek kb. felén nyomot se hagynak, akár a Stalkerben. Nem mérvadó egyik sem. A Red Factionban is "csak" épületek bonthatók le, permanens particle effektek ott sincsenek. Arról nem is beszélve, hogy a Crysis 2-ben még az is megszűnt, ami az 1-ben jó volt. Statikusabb a környezet, még a homokzsákokban sem tehetsz kárt mint az első részben. Egyik sem jó példa attól, hogy mérföldekkel interaktívabb a környezet, mint itt. Attól a fajta interakciótól, amit te elvártál a posztodban, messze vannak. Még a Crysis 2-ben is mod kell ahhoz, hogy a töltényhüvelyeket külön számolja az engine. Úgyhogy joggal üthetem a fejem, míg bele nem fájdul. Vagy nem, mert szart se ér ez a vita.A savszimulációról nem nyilatkozom, egyszerre kéne szilárd és likvid fizikai szimulációt futtatni, ember legyen a talpán aki leprogramozza, legalábbis 3D-ben. Arra még várhatsz pár évet.
A Rage-re: szerintem egy kaptafa. Se fizika, se dinamizmus. Egyedül a 3D modellek jobbak. Mellesleg itt is, a Rage-ben is megfigyelhető a csodálatos "szoftveres átszínezés" effektus. A-pontból B-be érve a szemed láttára változik meg a helyszínek színösszetétele "hangulatfokozási célzattal". Pl. egy épületbe érve a barnás uralkodó a kékeszöld helyett. Megfordulsz, kinézel az ablakon, jéé ,már a külvilág is barna. Mint mikor kint esik az eső, betérsz egy épületbe, megfordulsz ,és már kint is elállt, kilépsz, megint esik, mert máshogy nem tudják leprogramozni a derék programozók a határvonalat. Ilyen a Rage meg ez a szar is. Szerintem a "meddig mehetünk el" virágkorát éljük. Visszafejlődik körülöttünk minden, spórolnak a programozók, ahol tudnak. Nem mindegy? Az okostelefonos játékokhoz szokott koponyánk úgyis beéri (minél) kevesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te sem gondolod komolyan. A töltényhüvelyek, golyónyomok viszont mindkettőben eltűnnek, sőt, az agyonajnározott Battlefield 3-ban a felületek kb. felén nyomot se hagynak, akár a Stalkerben. Nem mérvadó egyik sem. A Red Factionban is "csak" épületek bonthatók le, permanens particle effektek ott sincsenek. Arról nem is beszélve, hogy a Crysis 2-ben még az is megszűnt, ami az 1-ben jó volt. Statikusabb a környezet, még a homokzsákokban sem tehetsz kárt mint az első részben. Egyik sem jó példa attól, hogy mérföldekkel interaktívabb a környezet, mint itt. Attól a fajta interakciótól, amit te elvártál a posztodban, messze vannak. Még a Crysis 2-ben is mod kell ahhoz, hogy a töltényhüvelyeket külön számolja az engine. Úgyhogy joggal üthetem a fejem, míg bele nem fájdul. Vagy nem, mert szart se ér ez a vita.