- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadguy
aktív tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Ok a cicát már meghallottam. Nyávogott a nyavajás...... de pont lelöttek. Na nem mintha akadály lenne... cic-cic
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deedee
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
néhány hete én is nyomtam,de a laboros résznél,ahol fel-le kell létrán meg mindenféle folyosókon mászkálni és valamilyen labort megkeresni,ott beleuntam az erölködésbe....Ezt a részt mindíg is utáltam...Az alien-es részt még soha nem csináltam tovább a macskánál...Valami folyosón jönnek a katonák és autómata fegyverek is várnak stb,ott szépen szétdarálnak mindíg...
-
Apophis
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Én is ma vettem elő nosztalgiázni, de még mindíg akkora élmény játszani. Igaz, az egész fél nap alatt lenyomható kieggel együtt...
Az elakadt srácnak: nem kell enni, rohanj végig a pályán a falak tövében, ahol rakodnak, lesz egy lyuk a kerítésen, ott a ''macskatelep''. De érdemes körbenézni, jó kis beszélgetések vannak. Az Alien játékmenete egyébként szvsz túl könnyű lett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hővezető paszták
- Flipper Zero
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)