- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasMask!
tag
Jőőőő!
Én tegnap kezdtem el játszani vele. Nagyon tetszik, bár biztos elfogult vagyok, mert a Fallout 2-re emlékeztet. A nézet, a soook szép csúzli, meg a karakterlap. Jópofa játék, nagyon el lehet lenni vele.
Egy hasznos tipp kezdőknek:
Két tulajdonságot érdemes nagyon fejleszteni. Az egyik a learning, minnél magasabb szinten van, annál gyakrabban lépsz szintet. A másik amire mindenképp megéri pontokat áldozni, az az intelligence. Ugyanis a faszább implantok használatához elég magas intelligencia kell. Ezekkel az implantokkal pedig tudunk minden más skill-t is turbózni. Pl elég fincsi a +80 flame/power +50 health +50 strength implant. Szóval az implantok NAGYON fontosak.
Jó hentelést
-
tv123
csendes tag
úgy lehet átírni hogy bemész a játék könyvtárába azon belül a ''Run'' alkönyvtárba. ott található a ''levels.cfg'' amit egyszerűen meg lehet nyitni a jegyzettömbbel/wordpad stb. előtte javaslom mentsd el az egészet ha vissza szeretnéd majd állítani
ahol azt látod hogy:
''addmoneymain''- annyi pénzt ad
''addexperiencemain''-annyi xp-t
akkora értéket írsz be utánuk amennyit akarsz -
tv123
csendes tag
Én is játszottam vele. tényleg jó. viszont a küldetést elég hamar végigvittem és a survival mód meg elég unalmas, gyakorlatilag középen mozogva lölövöldözöl körbe -körbe a milliónyi szörnyre(amíg élsz). Ha több küldetés lenne akkor sokkal jobb lenne. viszont plusz pont hogy gyakorlatilag beállíthatod magadnak hogy mennyi pénzt ill xp-t szerezhetsz ha átállítod a megfelelő cfg filet a játék könyvtárában
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 4
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

alatt.