Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasMask!
tag
Jőőőő!
Én tegnap kezdtem el játszani vele. Nagyon tetszik, bár biztos elfogult vagyok, mert a Fallout 2-re emlékeztet. A nézet, a soook szép csúzli, meg a karakterlap. Jópofa játék, nagyon el lehet lenni vele.
Egy hasznos tipp kezdőknek:
Két tulajdonságot érdemes nagyon fejleszteni. Az egyik a learning, minnél magasabb szinten van, annál gyakrabban lépsz szintet. A másik amire mindenképp megéri pontokat áldozni, az az intelligence. Ugyanis a faszább implantok használatához elég magas intelligencia kell. Ezekkel az implantokkal pedig tudunk minden más skill-t is turbózni. Pl elég fincsi a +80 flame/power +50 health +50 strength implant. Szóval az implantok NAGYON fontosak.
Jó hentelést
-
tv123
csendes tag
úgy lehet átírni hogy bemész a játék könyvtárába azon belül a ''Run'' alkönyvtárba. ott található a ''levels.cfg'' amit egyszerűen meg lehet nyitni a jegyzettömbbel/wordpad stb. előtte javaslom mentsd el az egészet ha vissza szeretnéd majd állítani
ahol azt látod hogy:
''addmoneymain''- annyi pénzt ad
''addexperiencemain''-annyi xp-t
akkora értéket írsz be utánuk amennyit akarsz -
tv123
csendes tag
Én is játszottam vele. tényleg jó. viszont a küldetést elég hamar végigvittem és a survival mód meg elég unalmas, gyakorlatilag középen mozogva lölövöldözöl körbe -körbe a milliónyi szörnyre(amíg élsz). Ha több küldetés lenne akkor sokkal jobb lenne. viszont plusz pont hogy gyakorlatilag beállíthatod magadnak hogy mennyi pénzt ill xp-t szerezhetsz ha átállítod a megfelelő cfg filet a játék könyvtárában
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

alatt.