Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
mondjuk ehhez még gsync sem kell csak egy olyan monitor ami 60Hz felett megy és ki van kapcsolva a vsync

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
hány órát teccett eddig belerakodni keziccsókolom?

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
elnézted... itt is steamre lehet venni
a vásárlás végén kapsz steamen aktiválható kulcsot. -
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
pff, kellett nekem easy választani
Csodálkoztam is hogy easyn elvileg nem nagyon kellene hogy kikapjon a szekrényből, ennek ellenére többször meglepett a kis huncut 
-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
én még arra is vevő lennék ha csak tök üres lenne az állomás

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
bő egy hete linkelte valaki hogy lehet nyerni és összejött

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
én nem rég nyertem egy corporate lockdown DLC-t, ezek után erősen gondolkodós hogy mikor éri meg megvenni a season passt

-
eami
veterán
érdekes, én úgy hallottam azok az év legrosszabb konzol portjai. mondjuk annyira nem érdekeltek hogy meg is vegyem őket a jelenlegi áron, ezért passz.
amúgy túl sok a rinyálás az AA miatt. Annyira nem vészes, simán ki lehet tolni. én is kitoltam és nem a vonalakat nézegettem közben. nekem meg is érte az árát teljesen.
-
eami
veterán
steamen 50% offot kapott a játék és a DLCk is

-
eami
veterán
22 óra lett a vége, DLC-k nélkül. jó móka volt

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
én ott csak vmi 200 körül indultam :\
-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
mármint kifogyott a nafta

-
eami
veterán
megszakítom egy kicsit a játékot, hogy fórumba kiáltsam hogy az annnyát a reaktormagnak

-
eami
veterán
még nem értem a végére, de kérdés DLCkel kapcsolatban. Megvettem a The Crew DLC-t és tervezem a Season Passt is az eddigiek alapján. Viszont ma vettem észre hogy kiraktak egy Last Survivor DLC-t is. Ez a két jelenlegi DLC független az SPtől?
-
eami
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
egyetértek. ha bármikor lehetne menteni, feles ilyen parás sem lenne. Amikor már elkúsztál messze és 15-30 perced van mentés nélkül, akkor inkább parázol azért hogy ne vesszen el a játékidő minthogy az alientől
előbb volt is egy ilyen rész amit buktam, aztán gondoltam rage quit helyett sunnyogás nélkül lesétálom a távot oda vissza és sikerült is, senki nem kapott el 
-
eami
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
nekem tegnap volt egy 30+ perces rész, és abban a játékmenetben kb egy órát töltöttem el úgy hogy csak annyival voltam előrébb, hogy tudom merre kell menni
Viszont végül csak bosszantott, hogy nem jutottam tovább és csak végigszenvedtem. Persze most olyan helyen vagyok hogy lövésem sincs hogyan tovább, látszólag nem lehet tovább menni semerre sem. -
eami
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
az a droid másik cég által gyártott droid

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- Ford topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a vásárlás végén kapsz steamen aktiválható kulcsot.

0 lángszóróval azért mókás az a rész