Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem mindegy egyébként, hogy honnan fújod rá. Ha nem lát...észre sem vesz és ráfújsz egy pettyet akkor megijed és elmegy. Legalábbis nekem volt ilyen. Kivágtam az űrbe. Eddig egy korty naftát sem használtam (650 egység van) és még mindig nem használtam medkit-et.
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.
Nehéz..na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.