Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Lent van a mod de nem ezt próbáltam ki.
Agressive Alien a mod neve amivel végigkínlódtam de egyszer teljesen ki kellett kapcsolni a dögöt:
A Seegson szintetikán a procedure observation alatt van egy kusza szellőzőrendszer tele cuccal - ez az android raktáros pálya egyébként. A modban annyira agresszív hogy a legrövidebb úton se nagyon lehet megtenni a két kijárat közötti távot, nem még a cuccokat felszedni. Na mivel én ezt nem tűröm erre a rövid időre üresbe tettem
Van egy másik érdekes mod, Life Savers a neve. Az megkuszál pár dolgot és a dögöt. Próba szinten volt csak fent, ami idő alatt annyi derült ki hogy az idegennek van egy negyedik sebessége is. Alapból ugye van egy lassú mustráló mód, egy normál séta mód, és a futó módja amikor meglátott

A módban a negyedik sebesség a séta és a futó mód közzé esik, ami akkor kellemetlen ha pont akkor veszi sietősebbre ha éppen azon vagy hogy közte és közted legyen valami

Új hozzászólás Aktív témák

- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- További aktív témák...
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest