- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Lent van a mod de nem ezt próbáltam ki.
Agressive Alien a mod neve amivel végigkínlódtam de egyszer teljesen ki kellett kapcsolni a dögöt:
A Seegson szintetikán a procedure observation alatt van egy kusza szellőzőrendszer tele cuccal - ez az android raktáros pálya egyébként. A modban annyira agresszív hogy a legrövidebb úton se nagyon lehet megtenni a két kijárat közötti távot, nem még a cuccokat felszedni. Na mivel én ezt nem tűröm erre a rövid időre üresbe tettem
Van egy másik érdekes mod, Life Savers a neve. Az megkuszál pár dolgot és a dögöt. Próba szinten volt csak fent, ami idő alatt annyi derült ki hogy az idegennek van egy negyedik sebessége is. Alapból ugye van egy lassú mustráló mód, egy normál séta mód, és a futó módja amikor meglátott

A módban a negyedik sebesség a séta és a futó mód közzé esik, ami akkor kellemetlen ha pont akkor veszi sietősebbre ha éppen azon vagy hogy közte és közted legyen valami

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen alaplapot vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest