- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Aktív témák
-
Prozac
aktív tag
Persze jó lenne tudni migrénes eredetű-e.
Akkor vannak erősebbek is.
pl. Kefalgin. 3 kersztes, csak receptre. kiüt, de nem fáj (annyira) -
biker
nagyúr
meg a májat :(
akkor álltam át másra (rutinos fejfájós lévén) mikor a vérvétele után diszkréten félrehívott a doki, és szólt, hogy fiatal vagyok ahhoz, hogy ennyit igyak...
mondom, 2 hónapja még dianás cukrot sem ettem, mi a baj???
a máj eredmény olyan, mint egy gyak.alkesznek. ezt teszi az algopyrin. azóta már helyrejöttem... (mármint a májam, a fejem az nem)
apropo, fejátültetést még nem vállalnak? -
biker
nagyúr
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
az ismerősne küzenem, ha nagyon fáj, akkor az algopirin sz@t se ér...
ezt az orvosok lefelejtik, meg ezért van a ''beveszek egy felet, ha nagyon fáj, egészet...'' duma. -
Ahhoj
aktív tag
válasz
CsendPenge #5 üzenetére
Fejfájás volt, meg van is :(
-
rog
addikt
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
az se rossz ha megiszod az ampullabol, foleg, ha kozben elvagod a szadat, mert akkor fejfajas huss!
de az se rossz ha elotte keveset eszel, vagy szensavasat iszol, gyorsabban szivodik a gyomorbol felfele. -
Don Vittorio
őstag
válasz
tothjozsef #2 üzenetére
Tehát 20 perc után hat 18-24 percet? :)
Egyébként orvos ismerős mondta, hogy, ha nagyon fáj, akkor 1 szem Algopyrin és 1 szem No-Spa (így írják?) együtt a hatásos. Ez így kb ugyanaz vagy jobb, mint a Quarelin, viszont a gyomorbél-traktusra nincs olyan rossz hatással. (Az első fájdalomcsillapító, a második görcsoldó.)
Egyébként ahhoz képest, hogy tablettában milyen ''lightos'' az Algo, megdöbbentő, hogy vénásan mennyire hatékony... -
Ahhoj
aktív tag
Na lehet, hogy ez hülye téma, de jelen pillanatban nagyon érdekelne, hogy mikor kezd el hatni az algopyrin, és kb. meddig tart a hatása...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged