- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavid88
csendes tag
Sziasztok!
Próbálnám feltenni a legújabb CM romot, de valamiért nem jön be a CWM. Eddig még nem fordult elő, csak ennél a romnál. -
ndavid88
csendes tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem.
Feltettem a CM 10.2, kiváló minden, viszont ha csatlakoztatom USB-re nem akarja felismerni az SD kártyát.
Töröltem OTU-t semmi változás, majd visszatelepítettem, akkor sem. -
ndavid88
csendes tag
Nekem továbbra sem érhető el mobilhálózat. Leírás szerint jártam el.
Miben hibázhattam? -
ndavid88
csendes tag
válasz Milestone2 #15016 üzenetére
Harmadjára indítottam újra, hiába.
-
ndavid88
csendes tag
Sziasztok!
Az imént tettem fel a legújabb CM10-et. A leírás alapján csináltam, de amikor a telefon bekapcsol, nem talál hálózatot.
Mi lehet a gond? -
ndavid88
csendes tag
Sziasztok!
Most tettem fel a H1N1 5.5 és a hozzá tartozó GB patch-ot, de a szgép nem igazán akarja felismerni az sd kártyát, illetve ha rádugom az usb-re a telefon állandóan jelez hogy csatlakoztatva.
Mi lehet a gond? -
ndavid88
csendes tag
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy "GB-Bootloader patch 2013 02 27", ezzel valójában mi lenne a dolgom?
GB bootloaderes vagyok, ezért kell, de nem vagyok vele tisztába, csak tegyem fel a telefonra kitömörítés nélkül vagy hogy? Vagy a benne lévő állományt tegyem a telefonra? -
ndavid88
csendes tag
A probléma megoldódott, köszönöm a segítséget.
-
ndavid88
csendes tag
-
ndavid88
csendes tag
Annyi történt hogy megjelent egy kis zöld android jel felette egy nagy fehér háromszög benne egy sárga felkiáló jel.
-
ndavid88
csendes tag
Bocsi, 2.3 GB
-
ndavid88
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Csináltam a telefonomon egy gyári visszaállítást.
Amikor kapcsolna be a telefon, kéri a beállításokat, és a végén egy ilyet ír ki: Sajnálom! A Beállítási varázsló(process com.jrdcom.JrdSetupWizard) alkalmazás váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra
Kényszerített bezárás.
Mit tegyek.
A telefon rootolt, semmi egyéb. 2.6 GB rendszer van/volt rajta. -
ndavid88
csendes tag
Nem tudom, melyik apk fájl lehet. Feltettem a h1n1 romot elvileg... Újraindítottam a rendszert és megáll az Alcatel One Touch feliratnál és ennyi... Mi lehet a gond?
Valahogy meg kéne oldanom, mert valószínű a garancia már elveszett. -
ndavid88
csendes tag
Elég nagy hibát követtem el. Letöröltem a beállítások varázslót a telefonról. Sajnos hard resetet kellett csinálnom. Bejött a nyelv választó stb menü, a végén az üzenet, a beállítás varázsló leállt... kényszerített bezárás. Ennyi nem megy tovább :S
Igen a hibát én követtem, de hát ebből tanulok. Van valami megoldás, hogy a telefonom újra működjön? Próbáltam restore-t is de nem vált be :\\\ -
ndavid88
csendes tag
Hello
Egy program segítségével ellenőriztem, nincs rootolva a telefonom. De mégis jelzi a superuser ikont és a fájlokat is ami a rendszer könyvtárba van... Próbálnám rootolni ismét, de lefagy a SuperOneClick program, unrootloni sem tudok. :\
A fájlokat sem engedi törölni...
Ilyenkor mi a megoldás? -
ndavid88
csendes tag
válasz #35202114 #4939 üzenetére
Ezek szerint én értem félre.
"Ezt a fórumot azért hoztuk létre, hogy akik szeretnének a telefonjukba mélyebben belenyúlni, azok könnyebben tudjanak keresni az információk között, valamint ne zavarják azokat, akik még csak most ismerkednek a telefonnal, vagy akár az Android rendszerrel."
"Az első topic [Alcatel One Touch 995-szintet lépet] - Ebben a topicban a telefonnal kapcsolatos általános kérdéseknek, beállításokkal, hardveres hibákkal, gyári alkalmazásokkal kapcsolatos hozzászólásoknak van helye.
A második pedig a MÉLYVÍZ, ahová csak az úszni tudókat várjuk. Itt már nem foglalkozunk fóliával, facebook accounttal, mobilnet kikapcsolással és egyebekkel. Ez a topic a buherátorok topicja, arról szól, hogy cserélj ROM-ot a telefonon.........."
Úgy gondolom a kérdésem a helyes helyre került, és csak segítséget próbáltam kérni telefon "buherálás" ügyben.
Azért köszönöm! -
ndavid88
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok még, ezért kérdezek inkább...
Feltettem kb 1 hónapja az ICS-t, nem vált be, a hibákat gondolom ismeritek. Elvittem szervizbe, és elvileg frissítették a javított ICS-re, de ez sem vált be.
Szeretnék feltenni, valamilyen ROM-ot, de nem igazán vagyok jó még ebben. Nem tudom melyik a "legjobb" ROM, illetve a legfontosabb, nem értek hozzá... De nagyon szeretném, mert az ICS undorítóan rossz... :\
Tudna valaki segíteni ebben? Lépésről lépésre, ha leírná vki, annak nagyon hálás lennék! Azért nem merem elkezdeni úgy mondd magamtól, mert ha elrontok vmit nem tudom mi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%