- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanthomee
tag
válasz bagyusz #13336 üzenetére
Ez egy alap volna, hogy aki ennyit fáradozik egy készülékük jobbá tételén, nem sajnálva a saját telefonját és szabadidejét, kap egy telefont a gyártótól. Ha Te nem foglalkoztál volna a romkészítéssel, nekem már biztos nem ez a telefonom volna, és azt hiszem ezzel még vagyunk itt egy páran. Szóval ha valahol érvelni kellene melletted csak szólj!!
-
fanthomee
tag
Ma feldobtam én is az 5.5-öt, és azt hiszem megtaláltam a hosszútávú romom. Mintha új telefonom volna! Köszönet érte Bagyusznak, és minden közreműködőnek!
[ Szerkesztve ]
-
fanthomee
tag
A H1N1 5.4-es verzával most mik az utolsó infók? Olvastam a belassulásokat, ezt sikerült már orvosolni? A zRam kiiktatása megoldja a problémát? Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
-
fanthomee
tag
válasz bagyusz #6110 üzenetére
Köszi a válasz! Általános iskola első osztály: ami mentést csinálok a gyári rendszeremről (backup), abban a könyvtárban van egy recovery.img fájl. Akkor az az én gyári recovery-m? Tudom fárasztó lehet ezt százszor leírni, de szeretek a százegyedik lenni, nem tehetek róla
-
fanthomee
tag
-
fanthomee
tag
Sajnos én is csatlakoznék a GPS problémások táborába. H1N1 5.2 van fent, és a GPS-t hol bekapcsolja ok nélkül, hol kikapcsolja amikor pedig használnia kellene. v4-alatt nem volt ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
-
fanthomee
tag
Feltettem én is a H1N1 5.2-es romot. Azt lehet mondani, hogy ennél többet nem lehetett volna kihozni az ICS-ből. Egyetlen hiba amit én is észrevettem, ez az ikonok összecsúszása, ami nem is lenne zavaró, de pl. a Fancy így néz ki a képernyőn:
Ha ezt sikerülne még javítani, nekem hosszú időre megvolna a romom amit használok. Köszönet érte minden közreműködőnek, és főleg Bagyusznak!!! -
fanthomee
tag
Ez nem rom hiba, az utolsó (2012.12.11-es) youtube kliens sajnos ilyen hibát produkál. Ezt több fórumon is olvastam már. Azt mondjuk nem értem hogy miért nem javítják. Én egyszerűen letöltöttem egy régebbi verziót, és azzal minden okVisszavonom, tényleg nálam sem működik A Play szolgáltatást kellene letölteni, de az az "Összeegyeztethetetlen..." hiba jön elő nálam is.
[ Szerkesztve ]
-
fanthomee
tag
válasz bagyusz #5511 üzenetére
Feldobtam én is az új romot. Eddig v4-es volt a telón, azzal is nagyon meg voltam elégedve, csak ez a fránya görgetés akasztott ki néha. Azt gondoltam ebben az újban már ez javítva lett ha már a decemberi T-s az alapja. De sajna még ebben is ugyanez az effekt. A rom amúgy nagyon jó, a többi rész nagyon gördülékenyen működik. Ezúton is köszi minden közreműködőnek. Apropó a százalékos akksikijelzés azért nekem is hiányzik...
-
fanthomee
tag
válasz kutitomi73 #3531 üzenetére
A megjelenítés menüben be kell kapcsolni a HDMI-t. Azt megcsináltad?
-
fanthomee
tag
Csak hátradőlve szemlélem ezt a sok szenvedést az ICS-es frissítéssel. Van egy nagyon jó és könnyen feltehető H1N1 v4 amit használok, gyors és felesleges programoktól mentes. Plusz ha kell, erről bármikor visszatérhetek a 2.3.6-ra, csak felteszem a régi mentésemet. Köszönöm mégegyszer a fejlesztőknek, és a tesztelőknek hogy megkíméltek ezektől a frissítési bonyodalmaktól is!!!
-
fanthomee
tag
válasz eladogeppc #2498 üzenetére
Szerintem ez a hátlap dolog már nagyon off kezd lenni. Ez egy szakmai topik, az ilyen hozzászólásokat inkább a másik fórumba intézd légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
fanthomee
tag
Le akartam tölteni a v4-es romot, de a letöltési oldal "File Not Found"-ot ír. Tud erről valaki valamit? Amúgy köszi a munkát a fejlesztőknek, meg persze a tesztelőknek is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Fallout 4
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával