Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #28942 üzenetére
Valami ilyesmi működik?
tárcsázóban menü gomb>>beállítások>>GSM hívásbeállítások>>További beállítások>>Hívásazonosító
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #28824 üzenetére
Tudomásom szerint a régi 6-os cwm-el kell feltenni, de a machfixessel is megpróbálhatod. Emlékeim szerint a régi 6-os ( IUSS-féle) volt a nyerő ehhez, de ez baromi megkopott emlék. Ne haragudj
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #28822 üzenetére
1.2 a drive-omban. Link az összefoglaló gyári romjainál..
Szerk: 1.2. Ez gb bootloaderre..[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz GhanBuri Ghan #27855 üzenetére
Hali
Nem lehet kicsit kidobálni belőle???
Ilyenre gondolok,hogy biztonsági központ,,,,,,vagy mást?! -
Milestone2
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #27855 üzenetére
"...Szóval akkor a CM11-nél ez nem fenyeget?..."
Minden a felhasználói szokásokon múlik szerintem.
Nálam érezhetően jobb akkuidők CM-en. Abból is van több, én CM11-et használok (de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy már csak tartalék telefon nálam a 995), van aki a 10.2-re esküszik...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
ORCA58
addikt
válasz GhanBuri Ghan #27852 üzenetére
Engem 2 dolog bosszant a CM11-ben. A frissített PORT TV app és a HBO-GO app nem megy rajta. (egyik CM ROMON sem mentek)
Volt, hogy nem került alvó állapotba a teló, így éjszaka 60%-ot merült. Nem tudom miért, mert semmi program nem futott. Ezt újraindítás megoldotta. Akkuról nem tudok nyilatkozni, mert az enyém nagy valószínűséggel haldoklik, nagyon hamar lemerül már. -
Milestone2
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #27852 üzenetére
Minden ROM-nak vannak hibái...
Szerintem jobb az akkuideje a CM-nek mint a MIUI-nak.
Hiába szerettem a MIJÁU-t...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bagyusz
őstag
válasz GhanBuri Ghan #21463 üzenetére
Ha nagy bitrátás a videó akkor megeszi sajnos telót, főleg ha mkv-ban van. 5GB-s fájt hogy másoltál sd-re? Mivel fat32 nem kezel 4gb-nél nagyobb fájlt. Windowson belül megtudod nézni a fájl tulajdonságok alatt. 10-20Mbps videót még elvisz. Anno 1080p 10Mbps-t néztem amit elvitte 1.6ghz-n
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz GhanBuri Ghan #21427 üzenetére
Mivel rengetegen dolgoznak rajta. Igen, bejelentést követően már a forrás is publik volt.
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #17353 üzenetére
Olyan már van, de azért köszönöm,hogy megnézted!
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #17329 üzenetére
Ha van gyári backupod(saját), akkor custpack-ban a build.propban benne van a rom verzió.
Olyan a bootloadered is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #17326 üzenetére
qtadb program telefon információ résznél.
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #12582 üzenetére
Vagy ezért nem kínlódnak: [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz GhanBuri Ghan #10528 üzenetére
Nana, GB vakukezelesevel keszitett kepek ossze sem hasonlithatoak az elemlampamoddal ..
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DarknessHope
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #7248 üzenetére
köszi szépen.. még mindig olvasgatási fázisnál tartok.. mostanra belaktam a rendszert.. nagyjából fix hogy miket használok. igazából ez a gyári rendszer sem rossz tud mindent amit nekem kell csak nem ritka hogy kiirja hogy egy alkalmazás nem válaszol v mi.. és bezárás várakozás opciók jelennek meg.. lapozás is beszaggat no meg üzemidőt se lenne rossz feltornászni kicsit... bár utóbbin sejtem hogy drasztikusan nem lehet segíteni....
neked hogy megy most a rendszered.. a saját V4-ed. mennyire lett zökkenőmentesebb és mik a hibái?..
ugyan olvastam már ilyesmit mer sok ilyen vélemény van de lassan naplót kéne vezetnem ezekből kijegyzetelve hogy rájöjjek hogy mi is van. és pontosan melyik romról beszél valaki.. arról nem is beszélve hogy nyilván nem mindenki aki ide ír 100% tökéletesen profin csinált mindent. tehát olvashatom én hogy valami nem jó miközben jó csak bénázott az adott felhasználó.
természetesen én is ugyanúgy bénázhatok majd. a lényeg nem ez hanem hogy nehéz pnotosan leszűrnök mit is nyerek egyik másik iylen rommal. pl itt van ez a leírás hogy miket tartalamz az új fözött rom amit ajánlaszhttp://logout.hu/blog/bagyusz/index.html
zram Ondamand governor fix
-Deadline I/O műveletek gyorsítás, fix
init.d támogatás. csak hogy párat kiemeljek..nos számomra sajnos ezek nem mondanak semmit.. tehát sejtem hogy nem azt jelentik hogy ettől még lassabb lesz de létezik valami útmutató amin elindulhatnék hogy ezek miért is jók nekem ?
egyébként pl a gyárihoz képest eltávolítottak listája nem érhető el? v csak én vagyok vak és nem látom?
köszi előre is ha irsz v bárki ad egy nyomot.
fura hogy winmobile-n már én segítettem másoknak anno.. úgy belejöttem.. most meg megint egy teljesen más világot meg kell érteni ha nem csak stock módon használnám.
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
batai15
félisten
válasz GhanBuri Ghan #7136 üzenetére
hidd el hónapok óta most elsőnek van ilyen kis gondom :-(
-
zho-lee
addikt
válasz GhanBuri Ghan #6999 üzenetére
Én meg tudtam csinálni a H1N1 0.9-est (2.3.6), hogy telefonról ki-, és bekapcsolt állapotban is be tudok lépni a recoverybe.
Még a hétvégi botlás után is (H1N15.4 telepítése) képes rá, simán a visszaállított mentésből.
Jó lenne kipróbálni, de szerintem elég annyi is, hogy az sd-n van a recovery.img.
Csak én már nem tudom kipróbálni.Amúgy valószinű, hogy ezért, meg a kitchenben elkövetett módosítások miatt megtartom ezt a romot, hacsak nem lesz használható cm rom az Alcára.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #6997 üzenetére
A recovery lényegében helyreállító felület. A clockwork rec meg egy bővített funkciókkal ellátott felület.Az,hogy ezt felflasheled,vagy sem, mind1,kivétel ha sd-n tárolsz rom-ot és nincs pc a közeledben.Akkor mindenképp flash kell.Ha csak az otthoni pc-ről raksz fel romot,akkor nem kell. Aroma-t passzolom,én most optimized ics-t használok,ehhez fel van flashelve a cwm6,ami a cm10 romokhoz kell.
-
zsloti
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #3028 üzenetére
????
xd
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
miyu
tag
válasz GhanBuri Ghan #2739 üzenetére
hát ha tőlem akartad kérdezni, akkor én aztmondom ehhez felesleges JB-t várni.
max cm10, de ott sajnos lassan halad minden, szerintem van jobb dolguk is a srácoknak szóval egyenlőre tessünk örülni h1n1 nek! -
bodoman
tag
válasz GhanBuri Ghan #2687 üzenetére
Tegyél fel egy file managert, pl. ES és utána menni fog.
-
ferensz
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #2687 üzenetére
Én azt úgy szoktam, hogy a gyári zenelejátszó programban elindítom az adott számot, majd az opciók között ott van a Use as ringtone menüpont, és onnantól kezdve már a gyári listában is megtalálod a saját mp3-adat.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
wood77
tag
válasz GhanBuri Ghan #2685 üzenetére
Nálam a --Beállítás---Hang beállítások--Telefon csengőhang--- módon ment
-
qltsar
veterán
válasz GhanBuri Ghan #2643 üzenetére
Felesleges a program. Képtelen az alkalmazások adatait visszaállítani, kipróbáltam. Ennél többet tud a gyári Google restore !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest