- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
chuck_17 #16720 üzenetére
OLVASD EL ITT! A linkeket, ahonnan le tudod tölteni a szükséges fájlokat, csak az eredeti oldalról tudod letölteni, ne haragudj ide nem linkeltem be...
Hogyan tudom rootolni a telefont?
FIGYELEM! A LEÍRÁST AZ XDA DEVELOPERS FÓRUMRÓL SZEREZTEM ÉS FORDÍTOTTAM MAGYARRA! AZ ESETLEGES KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
GB (2.3.6) rootolása
1, Töltsük le ezt a zip fájlt:[link]
2, A zip fájl tartalmát tömörítsük ki egy tetszőleges helyre.
3, Telefonon az USB Debugging legyen bekapcsolva (Beállítások -> Alkalmazás beállítások -> Fejlesztés)
4, A telefont normál állapotban csatlakoztassuk a géphez USB kábel segítségével.
5, A kitömörített mappából a SuperOneClick.exe-t indítsuk el (Windows 7 alatt célszerű rendszergazdai jogosultsággal indítani)
6, A programban a jobb felső legördülő menüből válasszuk ki az "alapwn" lehetőséget.
7, Kattintsunk a ROOT gombra.A folyamat végrehajtása után a telefonnak rootolva kell lennie, ha mégsem sikerülne próbáljuk újra!
ICS (4.0.4)rootolása
-Töltsük le ezt a zip fájlt: [link]
-Másoljuk fel az SD kártyára
-Majd töltsük le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagoluk ki pl. a c: meghajtóra
-Kössük össze a telefont az Sz.géppel (A telefonon ne nyomjunk semmire!)
-Indítsuk el a boot_recovery_ics.bat filet (Aki GB bootloaderes telefonra az Fr ICS-t rakta fel és rootolni akarja az a boot_recovery_gb.bat filet válassza!)
-Telefon újraindul recovery módba
-install zip form sdcard
-choose zip form sdcard
-root.zip
-yes
-reboot system nowICS unrootolása
-choose zip from sdcardig megegyezik
-unroot_OT-995_ICS.zip [link]
-yes
-Reboot system now
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest