- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fonix232 #22631 üzenetére
Köszi.
Értem.
Akkor ART-nál kevésbé van értelme (sőt) kilőni (kill all) a program elhagyásakor az appokat...???ToniSoprano
Nem a gapps a lényeg. Én amíg meg nem oldódott ez a gond, úgy használtam a telómat, hogy mindent feltelepítettem SD-ről, majd kiszedtem a kártyát. Így remekül működött. Mindaddig, míg le nem akart tölteni egy frissítést, vagy én nem akartam valamit letölteni. Mert az ugye kártya nélkül nem megy...kikapcs, szétszed, kárty be, összerak, letölt/frissít, kárty ki... Azért remélem nem gondolod úgy, hogy ez a normális procedúra... Szerintem Te sem igazán szeretnéd, ha a készüléked nem kezelné rendesen az SD kártyádat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest