- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
1100 - 1001
29440 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagr68
tag
Dobd ki akkor a kukába!
Ez a fórum szerintem nem azért jött létre, hogy fikázzuk a telefont. Mint ahogy látod sokaknak, így nekem technikai analfabétának is perceken belül sikerült feltenni az ICS-t. Az első hozzászólásból elindulva mindent meg lehet oldani. 
Valaki tudna segíteni, hogy az induláskor először bejövő Telenor logót hogy tudnám eltakarítani? Köszi előre is.
-
"ati76"
tag
Köszi a választ és a segítségedet, így már értem.
jagr68!
Nem szoktam szórakozni senkivel és örülök neki, hogy ilyen szót is ismersz, mint az antitalentum.

Ezek szerint naiv voltam, mikor azt mertem gondolni, hogy sokkal több külföldi, esetleg magyar fejlesztő foglalkozik ezzel a telefonnal, mint a régebbi kiadású már már kihaló félben lévő droidokkal.
Nem ez az első telefonom amin android fut, de biztosan állítom, hogy ez az első amivel ennyit kellett küszködnöm. Nem akarom már magam ismételni, de számomra ez a készülék iszonyatos csalódás. Sajnos az előző 600-as procival (igaz, hogy kisebb kijelzővel) rendelkező készülékem sokkal stabilabb volt főzött rommal, mint ez gyárival. Jah és ami nem elhanyagolható a RAM-ból is általában azért 220 mb mindig rendelkezésre állt (nem úgy mint ennél csak max 120 mb
) ami miatt valószínűleg simább és akadás mentesebb működést is eredményezett. És igen mielőtt megkérdezed, minden sallangot amit nem használok és feleslegesnek tartok én is, és itt is le volt írva azokat vagy jegeltem link2sd-vel vagy fogtam és uninstall, de ez így is kevés. -
törölt tag
-
jagr68
tag
-
jagr68
tag
-
"ati76"
tag
Na végigpróbáltam azt amit írtál, de semmi változás nem történt.
Továbbra is hibaüzenet a mentés próbálás során - Can't mount backup patch.
Sd kártya muontolásnál Error mount /sdcard/
az install zip from sd card - choose zip from sdcard-ot, de ott is hiba üzenet Ean't mount /sdcard/ -
bodoman
tag
-
nagyfejü
őstag
-
No$KiLL
csendes tag
esetleg ha a mem kártyával van a gond akkor próbáld meg azt, hogy Linux live lemez be a gépbe gparted eszköz elő kiválasztod az SD kártyát és megformázod ext2-re...kártya vissza a telóba aztán nézd meg a recovery-t (előre szólok ext partíciót WINDOWS nem lát csak linux alatt tudod csatolni és fogod látni...illetve fat vagy fat 32 rendszert is próbálj formázni)
azért érdemes így is megróbálni, mert a G-parted eszköz Linux alatt tökéletes és stabilabb formázó mint telefon rendszere. -
"ati76"
tag
Köszi az infót, akkor ezek szerint a francia ICS-t még nem tudom kipróbálni, majd csak akkor ha a custom recovery publikus lesz. Azt megtudod nekem írni, hogy mennyiben különbözik a francia ICS az OTU-n frissíthető magyartól?
Tartalmaz Fm rádiót? Mert ezidáig az előző telefonomnál az összes ICS-ből az hiányzott csak (mondjuk egyik sem volt stabil ROM) de pótoltam spirit FM-el. De nekem nagyon érdekes, hogy az LG P500-am sokkal gyorsabbnak tünt, nagyon sima volt a lapozás, gördülékenyebb volt (600 mhz-n) mint ez (1400 mhz-n). -
törölt tag
-
"ati76"
tag
Értem.
Akkor valószínű, hogy ahogy nagyfejü írta a 1083 hsz-ban az lehet a probléma. Már csak az érdekelne, hogy akkor van-e más lehetőség főzött ROM feltételére?
Ja és még annyi, hogy ehhez a készülékhez van (vannak) kernelek? Mert más nem meghagyom a gyári romot és tolok neki egy főzött kernelt. Proci min-max beállítás miatt kérdem, mert azt én is észre vettem, hogy eléggé (nekem zavaróan) darabos a lapozás, hátha simább, gördülékenyebb lenne,bár lehet, hogy ez sem segítene neki.
-
Maxon
tag
-
"ati76"
tag
Gondolom akkor az én problémámra nincsen megoldás a jelenlegi tudomány szerint.

wwenigma írta, hogy "eloszor inditod fastbootbol recoveryt (nem flashelunk) es onnan felrakjuk ICS-t "
Nos én nem igazán értem, hogy mire akart utalni ezzel
Most a romot nem flashelünk, vagy a recoveryt 
-
Maxon
tag
Sziasztok van egy érdekes kérdésem, ha van egy kártyám a telefonba "8GB samsung c6 " előtte szépen dolgozott másolás közbe, írás 8-9 Mb/s és 10-13 Mb/s olvasás , most meg 2-3 Mb/s, és se az írás, se az olvasás, sem megy feljebb, Fr ICSm van, és mán formáztam is a telcsivel

-
törölt tag
-
"ati76"
tag
Szép napot mindenkinek!
nagyfejű!
Akkor ilyen esetben hogyan lehet főzött romot feltenni, ha a recovery nem teljes értékű??
Vagy a megoldás az lenne, hogy valamilyen úton vissza varázsolom rá a 2.3-az és újra kezdek mindent? Mondjuk az is egy talány számomra, hogy miként tenném, mert nem mentem le. -
nagyfejü
őstag
Az otu val frissitett magyar ics másnak sem mountolja a kártyát!!!! már le lett irva! próbálkozni lehet de most még minek?
-
szurmais
csendes tag
-
Poxictron
csendes tag
-
"ati76"
tag
-
Poxictron
csendes tag
-
"ati76"
tag
-
"ati76"
tag
-
Poxictron
csendes tag
-
"ati76"
tag
Ennél nem lehet flashelni a romokat ezek szerint? Az hogy fastbootbol indítom a recoveryt azt nem értem
mint ahogyan azt sem, hogy akkor hogyan mentehetem le a készüléken lévő romot recovery nélkül? Mert nálam a recovery erre képtelen.Poxictron
Próbáltam 2 különféle sd kártyával is már mert én is először erre gyanakodtam.
-
Poxictron
csendes tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
"ati76"
tag
Nem utálok én senkit, így téged sem. Bírom, a kritikát és elismerem azt is ha user error miatt nem sikerül elsőre semmi ennél.
Most már odáig eljutottam, hogy rottoltam is és a recoveryt is feltette, de nálam akkor se müködik a recovery ha beledöglök is.
Szépen előjön a bill parancsra és tudok is frankón lépegetni is benne, viszont nem engedi sem lementeni sem pedig más műveletet végrehajtani a wipe cache particion kívűl. Nah az működik egyedűl, de miért nem akarja megnyitni az sd kártyáról való telepítést, miért nem menti le a romot, miért nem teszi a dolgát, mint egy rendes recovery?????? Ezt üzengeti mindig a rohadék Can't mount backup patch.

hokins
Nem a Te hibád ez. ekem nagyon gyanus az, hogy először kellett volna rootolnom, majd recovery-t feltennem és azután csak a gyári ICS, de én először tettem fel OTU-val az ICS-t és utána root, majd recovery. root jó, recovery nem. Másnem akkor marad rajta gyári ICS nem főzött.
-
wwenigma
Jómunkásember
GO launcher is csapnivalo, régen jo volt. Fényerő-tuning hát, erre csak azt tudom mondani hogy hajrá.
Procija tényleg jó, másfélszer gyorsabb egy C64 980kHz-es procijatol.
Viszont egy allitgatott standard ROM mentes feltolteset nem tartom jo otletnek, inkabb a beallitasokat add meg azoknak akiket erdekel, mar ha nem sertelek meg.
-
törölt tag
-
Poxictron
csendes tag
-
butyek
senior tag
-
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég lettem tagja ennek a felhasználói körnek. Eelég ambivalens érzésekkel küszdök azóta is!
Egy biztos, amióta meg van ez a készülék, szinte minden szabadidőmben a kezemben volt, és tapiztam mint egy jó nőt. 
Ez jelenthet jót is, rosszat is. És mint írtam jelent is. A topik mivoltja miatt nagyon nem részletezem érzéseimet, talán majd az általános topikban. De jelentősen leköt!
Eléggé a téma elején járok, tehát fogalmam sincs, van-e már ehhez a masinához főzött rom?! "Némi" elégedetlenség azért övezi számomra is ezt a készüléket, tehát elkezdtem buherálni. Ennek a vége 3811 pontos bechmark helyezés lett. Ez lehetne sokkal jobb, de rosszabb is. Mezőnyében átlagos... Az egymagos hasonló kategóriában...
Végül is sikerűlt elég szépen kiherélni a sallangoktól. Sikerűlt az újraindítást is megoldani a recovery futtatásával, a topick elején írtak alapján, az elixir2-vel. Brilliáns az ötlet, nem kell folyton a terminál emulátorba irkálni...
Az elixírrel létrehoztam egy night módot is. Mit az hogy erős fényben nehezen látható a kijelző, probléma lehet az is, hogy este mikor már minden sötét, és csak a tv világít, a legkissebb fényerő is zavaró lehet. Ezt a kis funkciót is be lehet rakni az állapotsávba az újraindítás mellé. Egyébként ilyen képernyő szűrő alkalmazás volt ericcsonos gingerbreadokban. Szerettem pont ezért. Már csak egy kis fényerő tuning kellene még, mert napfényben nem az igazi még....
Ami a procit illeti, az 1,4MHz szerintem bőven több mint elég egy ilyen zsebszámítógépnek! Én nem filmezek rajta, játékokból is igen szoftosokat futtatok. A keménybb dolgokra van egy 2x1,2-es 10" tab... Azonban a proci minimum kell hogy kb. 400 körül legyen, mert egyébként még a launcher is alig áll fel készenlétből. Én GO launchert használok. Sajnos a csapni való memóriakezelést így lehet kompenzálni ezen a gyái rom ROM-on...
Az a gondom most, hogy vannak nem publikus jellegű dolgok a telómon, és ezért nem közlöm a mentést egyenlőre. Meg csiszolgatok még rajta. De majd kiszedem a nem odaillő dolgokat, és feltöltöm.
-
"ati76"
tag
Köszi, legalább, most már tudom, hogy mi is történt, viszont azt nem tudom, hogy miért nem engedi rootolni? Nem találja az eszközt a RunMe program, legalábbis ezt irja amikor beírom neki az 1-est. Próbáltam az usb hiba ki és bekapcs állapotban is.
Én nem gondoltam volna, hogy ennél a telonál ilyen körülményes azt megcsinálni, hogy rootolva legyen és működjön a recovery. Az előző androidosomnál pofon egyszerű volt, bánom hogy váltottam már. -
butyek
senior tag
-
"ati76"
tag
Nos a helyzet a következő.
A sok nyomkodás eredményeként visszatudtam állítani OTU-val.

A bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyfolytában nyomtam és nem engedtem el az első rezgés után, csak akkor amikor a képernyőn megjelent egy álló robot és valamit csinált. Nem tudtam megfigyelni, hogy mit, de ezek után újraindult és felállt a rendszer, mint amikor rom csere után először bekapcsoljuk.
Gyors összekötöttem a PC-vel és az OTU-val vissza tudtam állítani.

-
Poxictron
csendes tag
Hali!
Próbáld igy:Ezt letölteni [Katt], kicsomagolni, majd a telefon Hangerő le gombját meg a Bekapcsoló gombot egyszerre nyomni, amíg rezzen, utána elég csak a lefele gombot nyomva tartani még és úgy dugni rá usb kábellel a számítógépre, majd elengedheted a lefele gombot is.
Elindítani a kicsomagolt OT995_CWM.zip -ben levő "Install Or Boot CWM-Recovery.bat" fájlt, az ablakban beírni a flash szót,
és ha kész,kihúzni a kábelt, akksi ki, majd vissza, utánna Bekapcs gomb + Hangerő fel gomb egyszerre az első rezgésig, utánna csak a hangarő gonbot tartani és bejön a Recowery menű. -
"ati76"
tag
Semmit nem csinál hang le, bekapcsoló gomb. Nem rezeg, nem indul, semmi különös csak fekete képernyő.
Úgy néz ki, hogy ezt nyomhatnám egyfolytában napestig.
Ezt írtam be, igaz hogy egymás mellé, mert nem tudtam, hogyan lehetne egymás alá írni:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recoveryViszont az nem tudtam megállapítani, hogy ebben "mmcblk0p18" nulla van vagy O ??
-
Heimdallr75
őstag
-
"ati76"
tag
Az első oldalon található leírás szerint próbáltam megcsinálni a recovery-t. A Terminal Emulatorba beírtam az ott leírtakat, majd a készüléknek újra kellett volna indulnia. Egy rezgés után a készülék úgy tett mintha újraindulna, de a boot kép után csak a fekvő android robot látható felette piros háromszöggel a teste felett amiben egy fekete felkiáltójel van.
PC nem ismeri fel usb-n, akku eltávolítás, újra indítás után ugyanaz a kép fogad, recovery bill (hang fel, bekapcsoló gomb) parancsra ugyancsak.
Röviden ennyi
-
Heimdallr75
őstag
-
"ati76"
tag
-
törölt tag
-
qltsar
veterán
Csak szimplán a legfrissebb gapps-ot voltál képtelen felrakni
! -
"ati76"
tag
Félre értesz sajnos. Én próbáltam megcsinálni a recovery-t de szerintem nem sikerült, mert azóta semmire nem reagál csak a fekvő android a piros háromszöggel a hasán a felkiáltójellel.
-
OldPinokkio
csendes tag
-
vampire17
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
-
"ati76"
tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem segíteni???
Próbáltam az első oldal alapján recoveryt megcsinálni, de azóta egy fekvő android robotom van egy piros háromszöggel felette amiben egy felkiáltó jel van.
Most akkor tégláztam a mobilt???
-
törölt tag
Akinek panaroid vagy CM10 van fent,az megtudná nekem nézni hogy a cpu_t lehet-e feljebb húzni? Meg hwa beállitási lehetőség vane?
-
vampire17
addikt
Uj kiadasu CM10 nel elv. ha a következő problémák jelentkeznek, ezeket kell tenni:
1. Nem megy win alol az USB mass storage: Töröld a "usb composite device" vagy "phone" eszközt az eszközkezelőből. Majd csatlakoztasd ujra a telót.
2. Nem megy a mobilnet: wifivel fol a netre, add hozza a google accountod, majd a szolgaltatod APN adatait. (ezt megnezheted pl a jelenlegi rendszeredben) Ezutan mennie kell.
3. Nem megy fel a Gapps: a regi GB bootloader azt irja, felmegy a Gapps, de valojaban nem telepul. Hasznald az uj bootloadert, azzal felmegy a Gapps.
-
loosht
senior tag
Nem.
-
No$KiLL
csendes tag
-
törölt tag
-
No$KiLL
csendes tag
-
Varesz_86
aktív tag
-
No$KiLL
csendes tag
én azt szeretném kérdezni, ami az első oldalon találhatóhoz kapcsolódik...(ne kövezzetek meg ha esetleg hülyeséget kérdezek)
Az első oldalon találtam tehát a számomra legjobb megoldást, hogy letöltöm az Elixir 2-t és állapotsorba helyezett widget gomb segítségével egyből recovery módba tudom rakni a készüléket.
viszont van ott még más lehetőség is:
normál újraindítás
recovery mód (ez megvan)
Bootloader
leállítás (ez értelemszerűen nem kell)
tehát az lenne a kérdésem hogy a normál újraindításhoz is a beállításoknál meg kell adni egy parancs sort mint a recovery-nél? és ha igen akkor mi az? -
jagr68
tag
Alcatel OT 995 ULTRA@mistercheese's ICS4.0.4.[FR] Stripped and Tweaked Ez honnan?
-
->Raizen<-
veterán
Demokráciában élünk mindenki elmondhatja a véleményét az hogy neked nem tetszik a véleményem magasról teszek rá!

Ott a fórumokon nálam sokkal jobb szakemberek hozzáértők vannak akkor én miért törjem magam? Ráérek tanulni senki se úgy született hogy c-ben programoz perfektül pl.
Én itt szoktam néha segíteni ebben abban nem megyek túl a határaimon mert még nem ismerem az android rendszert bájtról bájtra.
A témát lezártnak tekintem! 
-
jagr68
tag
Tökéletesen igazad van, a Telenor egy fos.
-
vampire17
addikt
Ne azt ird meg, hogy nem megy, hanem pontos bug-report-ot, esetleg otletet a javitasra...
Csak sztm az nem eppen helyes mentalitas, hogy felrakod, leszarozod, majd kijelented, hogy csak a teljeset rakod fel... Valahogy eddig nekem az jott le, hogy te szereted butykolni a telot, tesztelni, de ez a megnyilvanulas nem ezt adta vissza...
Nem mondom meg mit csinalj, ezt az altalad valasztott "teszter" titulus koveteli meg
(amit akkor valasztottal, amikor letoltotted a felkesz ROM-ot) Ha figyeled az XDA-t, masoknak, (szinten tesztereknek!) mar egesz sok otletuk volt pl az adatkapcslat, vagy az USB problemajara, meg mielott iuss kiadta volna ezt az uj release-t...Szoval nekem a bejegyzeseddel (es a tobbi hasonlo bejegyzessel) csak az a gondom, hogy mas munkajat elintezik egy "Shit" el, viszont aktivan meg nem segitenek...
-
Heimdallr75
őstag
Hát viccet félretéve, alcatel van 7-8 hónapos késésben.
Telenor amúgy sem egy fair, kapkodó idegbeteg banda, tehát adj hozzá még 7-8 hónapot mire telenor megmozdul. Gyakorlatilag már nem kapható, kifutott model lesz mire valami történik.Persze mindjárt jön pár szakértő aki mindezt megcáfolja. Valami mendemonda alapján.
-
vantacs
csendes tag
Ejj..
Akkor lassan francia ics telepítés lesz
Köszönöm! -
Varesz_86
aktív tag
Amúgy jó a romod, ICS4.0.4.[FR] Stripped and Tweaked, köszönöm szépen

-
Heimdallr75
őstag
-
vantacs
csendes tag
Sziasztok! Telenoros magyar ICS ről, valaki tud valamit? Lesz ilyen egyáltalán? Vagy csak pletykák.?! Köszönöm!

-
->Raizen<-
veterán
-
vampire17
addikt
Nem ertem miert rakosgattok fel alpha ROM-okat, mindennek a tetejebe ugy, hogy utana csodalkoztok hogy nem megy.... "Useless Shit".... Legalabb egy bug reportot vagy egy logcat-et kuldtel a fejlesztonek, h mi nem megy? Mert ha nem tesztelsz akkor minek rakosgatsz fel felkesz ROM-okat???
Ne ertsetek felre, fel lehet ezeket rakni, de olyannak, aki segiteni akar a fejlesztonek... Segitseg alatt nem azt ertem, hogy konyorgunk XDA forumon, hogy legyen mar uj kiadasu ROM "mert en uuuuugy tesztelnek" aztan amikor kijon a kovetkezo, felrakjuk "useless shit" es megfogadjuk, hogy majd csak a fullosan mukodot rakjuk fel... Ez aztan tenyleg nagy segitseg....
darky@ ez nem neked szol kozvetlenul, csak ugy altalanossagban...
-
jagr68
tag
Sziasztok! Feltettem a francia ICS-t. Hogy tudom eltakarítani a bekapcsoláskor megjelenő Telenor logót???
-
->Raizen<-
veterán
-
i.s
tag
Szeretnék néhány ROM-ot kipróbálni. Tudnátok ajánlani romot (ICS alapú, vagy bármi más érdekel, csak tartalmazzon magyar nyelvi támogatást)? i.s
-
loosht
senior tag
Elhiszem, hogy nálad nem működött.
Viszont nem a CM10-zel van gond, mert nálam tökéletesen működnek az említett dolgok. -
->Raizen<-
veterán
Amit leírtam nem viccből írtam le nálam a felsoroltak egyáltalán NEM működnek. Peace. Vagy az én készülékemben van a hiba vagy nem tudom de azt tudom hogy sikerült felinstallálni mindent és mégis egy csomó funkció nem ment! A képernyő bal és jobb felső szélén amikor elsőnek felállt a rendszer balra jobba "görgetve" képhibázott a teló. Mindegy nem foglalkozok vele.
-
loosht
senior tag
Tökéletesen működik a play, bármit fel tudok tenni. Az USB-kapcsolat szintúgy 100%-osan műkdöik. Hálózati kód kérésénél az elvetésre nyomva működik tovább a telefon. Szóval mi is a "useless shit"?
Hibák lehetnek, elvégre csak teszt fázisban van. -
->Raizen<-
veterán
Nem az volt a gond hogy nem tudtam tovább menni. Hanem hogy utána se volt 3g.
Mivel írtam hogy formáztam az sd-t azt hittem sikerült is és így a clockworkmod mappa is eltűnt. Ezért a 32 gb samu-t becsúsztattam az usb sd olvasóba és akkor láttam hogy nem formázta le. Mindegy toltam gépen is egy formatot clockwm mappa vissza a tweaked backuppal. Aztán újra feltettem az ICS-t. 
-
Heimdallr75
őstag
-
i.s
tag
Sziasztok, létezik telefonra telepíthető cwm? i.s
-
Heimdallr75
őstag
-
Varesz_86
aktív tag
Kiirja unlock network sim. De a sim jelszót nem fogadja el.- Nyomni kell egy dismiss-t neki azt hiszem az volt az alsó gomb és akkor tovább fog menni...
-
wwenigma
Jómunkásember
Még jo hogy recoverybol is fel lehet mountolni. :]
-
->Raizen<-
veterán
-
törölt tag
köszi az infót. akkor még várok vele...
-
->Raizen<-
veterán
Nem jó google play app sincs meg böngészőből se lehet play-en keresztül telepíteni semmilyen appot. Innen a legfrissebb app packot tettem fel. A 3g kapcsolat nem működik az usb kapcsolat a sz géppel sem. SD kártyát se tudta ez a build leformázni no comment... Useless shit.
-
->Raizen<-
veterán
Kiirja unlock network sim. De a sim jelszót nem fogadja el. Tehát nem tudom hogy keltsem életre a 3g-t!

-
->Raizen<-
veterán
-
Jim76
aktív tag
-
imi0424
senior tag
-
mcsm88
senior tag
-
szimat007
csendes tag
Sziasztok, most vettem meg ezt a telefont a telenornál, (telenor one touch s néven), a gyári 2.3.6 van rajta, szerintetek érdemes felrakni az alcatel honlapján fennlévő 2.5.x-es szoft-ot vagy egy ics-t egyből?
Üdv. -
pairnee01
csendes tag
-
Goyó
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e értelme a proci húzásának, és ha igen, akkor hogyan kell?
-
pairnee01
csendes tag
-
Jano_023
őstag
-
Varesz_86
aktív tag
-
Jano_023
őstag
-
Poxictron
csendes tag
-
Jano_023
őstag
-
imi0424
senior tag
-
Poxictron
csendes tag
Frissítették a Paranoid romot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1100 - 1001
29440 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a fórum szerintem nem azért jött létre, hogy fikázzuk a telefont. Mint ahogy látod sokaknak, így nekem technikai analfabétának is perceken belül sikerült feltenni az ICS-t. Az első hozzászólásból elindulva mindent meg lehet oldani.