- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Mobilnet wifi édesmindegy. A hiba ugyanaz, a telepítés sikertelen. Wifi analyzer-t kell telepítsek még ma, mert holnap egy kilenc ap-s épületben kéne csatornakiosztást csináljak, és nem akarok notebookot cipelni végig. Ha másképp nem megy, van backupom a belakott v4-rõl, vidszadobom, de örülnék, ha menne ez alatt, mert kéne pár képet is csináljak majd... köszi, hogy foglalkozol az egyedinek tûnõ problémával, amit jó eséllyel magamnak okoztam a szar titaniummal

-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Konkréten én sem tudok sajna semmit telepíteni Play-ből az új 2.3 alá - egy cwm-ből wipe data segíthet a dolgon?
(előtte V4 volt rajta, csak a fényképek miatt próbáltam visszarakni a 2.3-at, de nem lesz hosszúéletű, mert nehéz dönteni, hogy hibátlan, stabil telefon szar fényképezővel, vagy egy közel mindenben szarabb telefon, jobb fényképezővel közt
de azt hiszem, inkább az előbbit fogom választani... )
Titanium -al toltam vissza pár dolgot, és néhánynál megoldotta, hogy a Titaniumban utólag töröltem a data-t az adott, rosszul működő alkalmazásnál, de a Play az amikor rányomok, h telepítés, akkor háromszöggel eldobja.Köszi minden ötletet.

-
Jim76
aktív tag
Erre (3270) esetleg?

Köszi előre is. -
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Szia bagyusz,
"Erre is elment nem kevés idő mire kiderült, hogy a 10mb patchnek van valami baja."
ezzel még a 010 04-es pre ics 2.3.6 frissítésre gondolsz?
Arra megvan a megoldásotok már esetleg, mert nálam pl. az első perctől kezdve elhalt az a frissítés a FOTA-n keresztül. (most V4 van fent, a cam kivételével nálam is hibátlan, de megnyugodnék, ha tudnám, nem az én telefonomban volt a hiba, amiért háromszögbenrobottal eldöglött már az a frissítés is...)
Köszi a választ előre is! -
Jim76
aktív tag
Akinek (mint nekem pl.) már új 0 napos korában sem akart felmenni az amúgy rendesen letöltődő 10MB körüli gb 10 04 (vagy 04 10 már nem tudom) végű frissítés, hanem háromszögben felkijáltójel-el elszállt restart után, annak jó eséllyel nem fog menni az ics sem. Nálam és egy ismerősömnél szintén ez van, pedig az övé azóta sincs mégcsak root-olva se.
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Valóban...
valamelyik camera app, talán az LGCamera a 720p-ben a 60fps-t támogatja, de bárhogy próbálgattam anno, alap, vagy mpeg formátumban, akkor sem ment 30 fölé.
1080-at pedig ha 30-al tudná már, vagy akár 24-25-el az király lenne - itt megint a driver szól közbe, hogy egyik se megy, jól gondolom? -
Jim76
aktív tag
bagyusz, wwenigma - köszönöm!
Ennek ellenére tervezitek integrálni a köv. H1 -be? Miben van tényleges változás - drivert cseréltek alatta, vagy felsőbb rétegben történhetett csak módosítás, hogy még mindig nem érték el a GB minőségét?
Azért a TCL nem kis cég, érthetetlen, hogy egy egyértelmű hibát nem tudnak hónapok óta kijavítani...
-
Jim76
aktív tag
Dehogynem! Nagyon jó, de tényleg - mióta az van fent, szerintem az autóm is kevesebbet fogyaszt, és a csajok is megfordulnak utánam az utcán... Tedd fel, igazán megéri!

(mindenesetre normális minőségű fénykép készítésre úgy már jó eséllyel örökre alkalmatlan marad a telefonod, ahogy most áll a dolog)
-
Jim76
aktív tag
Nap közben, természetes fénynél is csináltatok tesztképet az új, tegnapi FR ICS-el? Ott javult valamit az élesség, vagy csak a vaku-fókusz issue-t próbáltátok le?
Láttam, XDA-n knight azt írta, szerinte jobb lett, itt viszont az hangzott el, hogy szinte semmit sem változott - érdekelne az igazság

Köszi a választ
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Nincs egy épkézláb francia, aki nyomna egy backup-ot a mai cuccról?

XDA-n látom, a Kolléga már kapott egy ígéretet - ha egyáltalán az ajánlkozó valóban a mai release-re gondolt.De arra valóban érdemes várni, hátha a várt camera fix is belekerült...
előre is
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Annyit látok, hogy 3,15MP-ben fényképeztél, de az átlagos ICS képekhez mérten ezek kiváló képek (vagy sikerült visszatenni a GB-t?
)
Ha ics, akkor leírnád (pontosan), hogy melyik kamera app, milyen beállításai mellett sikerültek így a képek?
Bevallom, utoljára a gyári T-s gb-vel sikerült hasonlóan éles képeket csináljak... (a video viszont sz@rabb lett, mint úgy általában ICS-el, de az talán betudható a borongós időnek)Amúgy ez a téma inkább a másik fórumba való, érdemes lenne ott folytassuk, ne zavarja a valóban szakmai kérdések megvitatását.
-
Jim76
aktív tag
Köszönöm, megnyugtattatok, hogy fogok még fényképet is csinálni ezzel az amúgy remek telefonnal

-
Jim76
aktív tag
Így van, T-s vagyok, még nincs hivatalos rá.
Köszönöm, ez megnyugtató, és fontos info, mert így véletlen sem fogok a hivatalosra frissíteni, ha lesz egyáltalán, bár kétlem a T-t ismerve.
Mivel azt írtátok, hogy a Magyar az alapja a h1n1-nek, azt gondoltam, hogy ugyanaz vonatkozik rá, de örülök, ha nem.
-
Jim76
aktív tag
Tulajdonképpen azt csináltad, hogy a h1n1 v4-et feltelepítetted, majd utána az első, még a francia ics-hez való recovery.img-es recovery-vel visszatettél egy gyári, nem piszkált gb-t, és amúgy minden működik, csak az sd kezelése nem 100-as?
(azért érdekel ilyen pontosan, hogy melyik recovery, meg milyen gb, mert én épp azt terveztem , hogy mivel időnként 1-2 napig többet kell a fényképező, néhány napokra visszateszem előző este a gb-t - ami amúgy nálam nagy szar, akadozik, újraindulgat vele a telefon - amikor meg újabb 1 hétig megvagyok kamera nélkül, akkor használnám a v4-et, mert azzal mindenmás hibátlan számomra, és a titaniummal újratelepítés után full app, data restore és az egész max. 20p alatt megvan - persze, ha megy a dolog, de, ha nincs sd írás, akkor várok türelemmel, míg megoldják itt a Srácok, ha majd lesz idejük downgrade-el is foglalkozni) -
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Hát... nem tudom. Én FV-5 -el, és CameraZoom-al kínlódok felváltva nap mint nap, és minden ötödik kép, ami talán elég éles ahhoz, hogy egyáltalán elmentsem. A vaku kezelése SL módban valóban jobb picit, mint a preV4 verziókban, de a fókusz még mindig rossz. Exponálás előtt klasszisokkal jobb , élesebb kép látszik, mint ami valóban készül. Nem értek a fényképezéshez, de valami időzítés probléma lehet ez nem? (talán rosszkor exponál, nem az AF folyamat végén, vagy mittudomain
)Persze, láttam, hogy HTC-hez vannak a camera fileok, de nem tudtam, hogy mennyiben térnek el az alapok egy-egy kamerakezelő driverben, és nem-e használható esetleg egy jól működő ICS driver (mert azt mondják ugye, hogy ez ICS probléma) alapul egy másik rosszul működő kijavításához.
Azért köszönöm, hogy belenéztél.

-
Jim76
aktív tag
A fejlesztő Triónkhoz intézném kérdésem elsősorban:
Érdemes lehet-e átböngészni mélyebben ennek a srácnak a munkásságát, illetve az alábbi, talán általatok már régebben ismert topicot, a camera javításának érdekében, vagy ezen már túl vagytok?Köszönöm, ha ránéztek, van-e benne számunkra is használható dolog.
-
Jim76
aktív tag
Köszi, kipróbálom! Úgy értettem egy hozzászólásból tegnap, valószínűleg rosszul, hogy a v4 mindent wipeol telepítéskor. (aztán lehet, hogy én is bekavartam a titanium-al, mikor az összes data mentését választottam, de nem az összes appot, közte a tc-t sem backupoltam, mert azt hittem benne lesz az új romban, de restore újfent az összesre volt már az új romon, ki is rakta a tc ikonját, csak nem volt telepítve, ezek után akatram play-ből, ami nem ment - azért a cache wipe-okat kipróbálom)
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Prímán műxik a v4
, a Titanium-al minden beállítás 5p alatt visszaállítva
, viszont saját hülyeségem, hogy azt gondoltam , a Total Commander ebben is benne lesz, de nem... apróság, de vki tudja, hogy/honnan lehetne feltenni? Play-ből hibával elszáll a telepítés 
Köszi
-
Jim76
aktív tag
Nincs, beállt az akksiidő is 2-3 nap alatt, úgyhogy én konkrétan a kamera fix miatt tenném csak fel.
Azt amúgy nem tudom egyéb módon (pl. konkrét fileok cseréjével, vagy módosításával) megoldani, így, hogy már van egy működő verzió?
(munkámnál fogva leginkább switchekhez, routerekhez vagyok szokva, de anno tanultam linuxot még a főiskolán, ha van egy kis itiner, megpróbálnám magam megszögelni a kamerám
)wood77: Mindent vissza tud állítani? Nem csak az appokat? Én eddig abban éltem, hogy csak azokat teszi vissza, de, ha a beállításokat, sms-eket stb. is, akkor lehet, nekiállok még ma

Köszönöm
-
Jim76
aktív tag
Szia!
Elég a wipe cache, vagy kell a wipe data is v3@v4-hez?
szerk: az szomorú... annyira belaktam már a számomra kamera kivételével kiváló v3-at, hogy +1 óra buzerálás lenne, hogy visszaállítsam a mostani állapotot.

Mindenesetre nagy köszönet az új rls-ért!!
egyszer rászánom az időt talán. -
Jim76
aktív tag
Igen, sokat kipróbáltam, de még az LG camera a leg tűrhetőbb.
Egyébként a képalkotásért alapvetően a driver lehet a felelős(mint általában a hw kezelésért), de ezt az androidos fejlesztők jobban tudhatják.
Ha a driver rosszul kezeli az AF-t, meg az időzítést, akkor szerintem soha nem lesz jó a kép, bármennyit javít fel rajta egy-egy app. -
Jim76
aktív tag
Meg kéne nézni másik típusú droidon, ami két kamerás szintén, hogy ott hogy vannak ezek a dolgok. (nálam asszonynak is 995 van, meg egy nem droid monte, de hátha valakinél van más droidos telefon is a családban
)Nem igaz, hogy nem lehet valahol a hibát megtalálni - kollégák s2-jén az ics patent képet csinál, a cm9 ics is.
(visszatettem a franciát, mert pár hét után újra a gyári T-s gb-t használva majdnem eldobtam néha a telefont, mikor befagyott, újraindult stb. - most inkább, ha kell, akkor elkérem a kllégám s2-jét, vagy a másik kollégám szifon5-jét egy-egy fényképhez nap közben
, de azért csak jó lenne, ha egyszer megoldódna ez az AF issue...) -
Jim76
aktív tag
Sajnos sokkal, de döntsd el Te:
Ilyet csinál a GB jó fényviszonyok közt
Az ICS-el készült hasonlókat inkább letöröltem, annyira életlen, szinte homályos.
És mivel nekem munkában is kell sajnos, ráadásul rossz fényviszonyok közt, napi 1-2 kép, ha ennél rosszabb, az már nem megfelelő. -
Jim76
aktív tag
Én ezt használom, hogy legalább nyomokban maradjon egy kis ICS a telefonomon, ha már a fényképező miatt vissza kellett tegyem a Gb-t:

[link]Többé kevésbé meg vagyok vele elégedve, bár néha, úgy 2 naponta a launcher újraindítása kell, mert felszalad 60MB-ig a memóriahasználata, ami normálban 15-18, és olyankor elkezd beszaggatni a görgetés.
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Így nem kifejezetten értelmezhető a kérésed.
A H1 az egy módosított ICS...
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Nagyon... Ma publikálta a fejlesztő az új Paranoid-ot xda-n, de hibás a checksum a zip-ben, és changelog sem igazán van hozzá, hogy mit csinálgatott meg benne, mert amúgy nem volt még CM szinten sem készültségben.
Persze remek dolog, hogy több szálon fut a JB implementálása a 995-re, csak lenne már egy, amit 2 napnál tovább használna bárki, mert nem csak tesztfázisban kipublikált valamilyen prebeta verzió (tudom, hogy szükség van az éles tesztre a fejlesztéshez, csak az emberi türelmetlenség beszél belőlem
)
Mondjuk én már az ics camera driver javításával is elégedett lennék, mert kínomban tegnap, hetek után visszatettem a 2.3.6-ot, hogy tudjak ma fényképezni vele, de már 2x újraindult azóta a gyári T-s rommal
ICS-el össz egyszer fagyott le, és az akksi is jobban bírta. -
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Köszi, ez a számomra eddigi legértékesebb információ. (mármint a kamerára vonatkozó rész)
Sajnos az ideg szétvet, de napjában többször kell 1-1 képet random körülmények közt csináljak vele, és már készítem fel magam lelkileg, hogy a szar, akadozó, lefagyásutánújraindulgatós gb-t kell visszategyem (most a Fr ICS van fent), mert napi 1-2 képért nem veszek még egy 15eft-os fényképezőgépet sem a melóba, mikor a gb-el teljesen megfeleltek a képek egy-egy dokumentációhoz
-
Jim76
aktív tag
Köszönöm válaszaitokat, és a fejlesztő(k)/tesztelők munkáját,

Tekintettel arra, hogy engem a húzás (hacsak nem egy jó kupica házipálinkát kell lehúzni) nem nagyon érdekel, így megvárom néhány kolléga tapasztalatait - én alapvetően a franciával elégedett vagyok, egyedüli kivétel a fotók csapnivaló minősége (a videók pedig elég jók). Ha ez picit is javult, bárminek köszönhetően, amit a Srácok "belefőztek", azonnal cserélem én is
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Nézegesd meg az appokat, főleg, amelyik wifi-t is használ, mert, ha az beragad, vagy szándékosan tartja ébren a wifit (nálunk az volt viber esetében, úgyhogy ez romfüggetlen, inkább appfüggő), akkor az irreálisan sokat eszik.
Persze csak akkor, ha folyamatosan olyan helyen vagy, ahol van wifi.
Nálam is 2 nap az ICS, nekem a T-s gb sem bírt ennyit. -
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Persze, hogy nem... (de Te ezt tudod, az eddigi hsz-aidból ítélve
én is utánaolvasgattam, annyira zavar a dolog, de nincs még megoldás)Ilyen a dolog felépítése:
"There are 4 main components of the Camera Sub System
The Java Classes from the Android Runtime
The Camera Service(Native C++ Code)
The Camera Hardware Abstraction Layer Implementation (Camera HAL)
The Kernel Level Camera Driver"Amíg a probléma az alsó két rétegből ered, addig gyakorlatilag akármilyen sw-t írnak, az esetleg a többféle beállítási lehetőséggel enged játszani, de a kép az alapjaiban rossz marad.
-
Jim76
aktív tag
Persze - több megoldás is van - bár úgy rémlik, pont az Elixir2-vel volt már másnak valami problémája, de ez egy igen egyszerű funkció, mármint egy script futtatása, így ezt bármilyen alkalmas sw-el le lehet futtatni.
-
Jim76
aktív tag
Ha valaki más is lusta, hozzám hasonlóan, vagy nincs kedve mindig beírogatni a terminal emulatorba a recovery eléréséhez a parancsokat, csináltam egy scriptet belőle - ide töltöttem fel:
http://www.2shared.com/file/gjWWEngx/bootrecovery.html
Egyszerűen
- letöltöd a bootrecovery.sh -t
- csinálsz az sd gyökerébe egy gscript nevű mappát
- belemásolod
- Play-ről installálod a GScript lite-ot
- megnyitod, majd a menüből "Add script"
- Load file - és kiválasztod a bootrecovery.sh-t (ezt az egy file-t kéne lássa a mappában)
- Needs SU? - legyen bepipálva
- Save
- Ha kész , megjelenik a bootrecovery a scriptek közt, és indíthatod, amikor kell
- Elsőre kér SuperUser jogot - add meg neki
- EnnyiTermészetesen a recovery.img -nek a sd gyökérben kell lennie már hozzá, de az eddig is így volt
.Szokásos: mindenki saját felelősségre próbálgassa - nálam remekül megy.
Ez a leírás alapján csináltam, ha valaki még mókolna vele mást is:
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Ha egyszer már , mondjuk az eredeti rendszeredről csináltál egy backup-ot, (tehát feltetted a cwm-t, recovery módba fastboot-al, vagy terminalból beléptél, és indítottál egy backupot, ami le is futott) akkor van backup mappád, amiben az a rendszered van mentve, az mellé kell egy másik mappa, amiben az összes előzőleg említett file egy helyre van kicsomagolva, nem almappába, vagy akárhogymáshogy, hanem egybe.
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Búcsuban lőttem... de nyilván nem ez a lényeg - a magyar ics jobban kezeli a vakut, mint a francia, úgyhogy talán érdemes lesz váltani.
Itt a vége az offoknak, elnézést azoktól, akiket nem érdekelt, és köszönet a segítségekért.
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Dehogy... Te is érzed, hogy ég és föld a különbség a gb és az ics közt felhasználói élményben - ezért nem tenném vissza soha az akadozós, újraindulgatós, memóriazabáló gb-t, viszont a teljes funkcionalitáshoz nagyon várok egy jó kamera update-et. Valakinek nem fontos a kamera vagy a bt, vagy akár a 3g, van akinek meg a tiszta hang a fontos zenehallgatáshoz - nekem konkrétan a ritkán, de akkor annál inkább szükséges fényképező funkció is fontos. De várok türelemmel - ha ics-ben nem , majd JB-ben már csak jó lesz

-
Jim76
aktív tag
Tehát magyar ics... - ha megkérlek, készítenél vele összesen 1 azaz egy darab fényképet, pl. egy nyitott könyvről, vakuval, kb. 40-50 cm-ről?
Ne haragudj, hogy ezzel terhellek, de nekem a francia van fent, és trágya a kamerája, pedig 2.3.6-al egész jó volt, így meg, hogy tegnap az asszonynak is vettem egy 995-öt, csak fehéret, amin még a gb van, különösen bosszant, hogy az enyém használhatatlan vakus fényképezésre (napon is sokkal rosszabb)

Köszi előre is.
-
Jim76
aktív tag
De mit és mire frissített? Magyar ICS-t újabb magyar ics-re, vagy francia ics-t magyarra, vagy még a 2.3-asokat szögelgetik?
Őszinténszólva elég jól belaktam a francia ics-t, és nem örülnék, ha valami 247 db. tökfelesleges app-al teletömött, de ugyanilyen sz@r kameradriverrel kiadott magyarra "frissítene" az OTU ezért rá sem merem dugni, míg valaki (hiteles) tag azt nem mondja, hogy igen, felment a magyar, és jobb a kamerája, és legalább ugyanolyan stabil, gyors, mint a francia.
-
Jim76
aktív tag
Azt gondoltam, hogy ez egy francia végleges változat, de ez nem lehet még az, mert annyira gagyi sajna a kamera, hogy ezt gyorsan kell javítsák. Utánaolvasgattam fonix xda dev postjai közt, és tudják mi a gond - a régebbi kernelhez való camera lib-ek nem jók a 4.x.x-ek kerneléhez - de nem tudom mikorra lesz megoldás.
Én fent hagyom, de ez elszomorít kicsit, mert amúgy csodás, mintha kicserélték volna a telefont, az akadozós, újraindulgatós 2.3.6 után.
Egyébként ezt a franciát a fota, vagy az otu simán lefrissíti, vagy kézzel kell majd buherálni?
-
Jim76
aktív tag
Patent az francia ics, szinte mindent végigpróbáltam, megy, ahogy kell - nálam egyetlen dolog romlott, de az látványosan, mégpedig a kamera. A fényképek eddig tű élesek voltak, most meg ragyogó napsütésben is olyan, mintha halvány fátyol lenne a képen, elvesztek az élek, mintha nem a fókuszált képet adná vissza.
Zoom FX-el, meg még 2 másikkal is ugyanez a helyzet.Tapasztaltátok ezt már Ti is?
-
Jim76
aktív tag
-
Jim76
aktív tag
Köszi! OTU azt írja továbbra is, hogy nincs újabb... mindegy, fogy a türelmem nekem is, cwm fent van, fr ics img a kártyán - hamarosan rászánom magam , hogy rányomjak a restore-ra - nyüves T-re kár várni, sajnos a gyakorlat azt mutatja, a lokalizációval, sok sz@r szükségtelen app injektálásával mindig csak rontanak az alap romokon

-
Jim76
aktív tag
Sajnos csak a reboot megy , a reovery-be történő boot-oláskor ugyanazzal a háromszögben felkiáltójellel fagy ki, amit a FOTA frissítésnél (illetve nemfrissítésnél
) is tapasztaltam. (root-olt, T-s rom, függő)Ez továbbra sem derült ki senkinek, hogy mitől lehet? - a problémát már máshol is többször olvastam, de választ még sajna nem...
-
Jim76
aktív tag
Köszi, igen, ahogy írtam, azzal, mármint a Te fastboot-os leírásod alapján csináltam én is - de ezekelőtt úgy láttam, hogy a rom manager mindössze egy interface-t nyújt a cwm-hez, és mint "gui for cwm" számomra tökéletes volt a zte-n, de az valóban támogatott telefon volt - a CM7-et is azon keresztül toltam fel arra anno, de téglát nem akarok csinálni a telefonból, úgyhogy nem próbálgatom

Mégegyszer köszi
-
Jim76
aktív tag
Ne tűnjön hülyeségnek a kérdésem, de, ha rootolás után felraktam az első, a fastboot-os módszerrel a cwm recovery-t, meg is csináltam egy backup-ot, és most rakom fel a rom managert, akkor elméletileg már abból tudom a backup/restore dolgokat kezdeményezni, vagy mindig a fastboot-al kell tökölni? Ez azért merült csak fel, mert még mielőtt ezt a fórumot megtaláltam (ezúton is hálás köszönet érte az alkotónak, szerkesztőknek), rutinból felnyomtam a rommanager-t, és lám nem ment, mert nem tudott a 995-höz való recovery-t. De így, hogy mostmár van rajta, kéne menjen?
-
Jim76
aktív tag
Köszi, kipróbálom , bár a sokkal gyengébb blade 15mb szabad rammal sem indult újra angry birds alatt.. . Sőt, vicc, de a 600mhz-el kb. Ugyanennyire volt sima az appok futása. Vagy a cm7 annyira jól optimalizált volt. Ebben valahol elvész a valós teljesítmény úgy erzem. Szar az eroforráskezelés talán ebben a romban .
-
Jim76
aktív tag
Még egy gyors kérdésem lenne - ha volt már, akkor elnézést - mi a megoldás arra, hogy pl. a gyerek Angry Birds-el, vagy Cut the Rope-al játszik, és random lefagy, újraindul a telefon? Máskor én soha sem tapasztaltam, eddig kizárólag ezek a játékok alatt történt... T-s stock rom, 2.3.6.
Köszi a választ (ha van rá egyáltalán)
-
Jim76
aktív tag
Köszi, igen T függő (még) , és az OTU azt mondja nincs újabb, mint ami rajta van, csak a FOTA "látja" újabbnak, de lehet ez is a rootolástól van, mert pont aznaptól írja, hogy van frissítés...
Én azért várok még pár hetet, hátha addig lesz valami hír a CM-osok 995-re való romjáról is, illetve talán a CWM is felveszi a támogatott telefonok közé. Leegyszerűsödne az élet, nem kéne mindenhez számítógép.
A Blade-emre a CM7 bizonyult a legjobbnak anno. Volt rajta vagy 5 féle rom, de a CM stabil volt mindig.Mégegyszer köszi

-
Jim76
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam, de bevallom nem túl alaposan, és talán ezért sem találtam választ arra a problémámra, hogy az amúgy előzőleg már rootolt, de a kamerahang megoldása/kiírtása után unrootolt telefonomon a FOTA 010 04-es 2.3.6 frissítés miért döglik el 30% környékén háromszögben felkiáltójellel.
Járt így más is? Nem különösebben ragaszkodom ehhez a frissítéshez, mert várok még 1-1,5 hetet, és, ha az Alcatel impotenskedik ics ügyben, felteszem én is a franciát, de a magyar hivatalosnak meg állítólag ez a 010 04 lesz a feltétele. (?)Köszi minden építő ötletet előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RAM van bõven itt is, ics alatt se volt ennyi, ezzel az akadozós mûködésen kívül igazi bajom csak a noPlay miatt van

valamelyik camera app, talán az LGCamera a 720p-ben a 60fps-t támogatja, de bárhogy próbálgattam anno, alap, vagy mpeg formátumban, akkor sem ment 30 fölé.
)