Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
Szerintem teljesen korrekt, hogy felvesznek egy minimaltelefont a kinalatukba, de akkor mar miert nem a nokia 1100 vagy 2100 ? Na nem azert mert nokia-fan vagyok, hanem azert, mert a megcelzott celkozonseg, akinek az igenyeit teljesen kielegitik ezek a keszulekek altalaban nem annyira ertenek a ''modern kutyukhoz'' igy sokkal piackepesebbek lennenek egy nokia-menuvel megaldott telefonnal, mint egy alcatellel... szerintem.
-
rOwLeY
őstag
Szerintem azért mert most ne a legmodernebb telefon meg nem tud olyan sokat attól még nem kéne fikázni egyébk nekem is ilyenvan.....
na jó nem csak vicc volt....
áááá.....ezt a sz.....Ki az aaz agyalágyult hülye aki ilyet behoz 2004-ben ugysem fognak tolongani a boltban érte
nincs értelme egy ilyen telefonba pénzt ölni... -
szapeti
tag
Szerintem megtévésztően hasonlít az LG B1200-ra (tudásában is), ami 2 éve volt a legaljatelefon a Pannonnál 13000Ft-ért.
-
Szeke
senior tag
Megjelent ma a vodafone kínálatában ez a csodatelefon: Bővebben: link
Még a telefongurun sincs fenn.
10.000 forint, amiből csak 500 lebeszélhető - ergo egy ezressel olcsóbb csak a Siemens A65-nél és a SE T230-nál.
Hihetetlen, milyen vackokat be nem hoznak még az országba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest