Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-
SaNyEe
aktív tag
Az lehet, hogy az elem egy pillanat alatt lemerül amit át akartam tenni a másik lapból a feljebb említettbe, mert visszaraktam és most az sem óhajt menni :(((
Ezt nem hiszem el!
Ugye nem lehet kétféleképp betenni egy ki****ott elemet az alaplapba. Illetve annyira kell csak odafigyelni, hogy a pozitív jelölés nézzen felfelé nemde? -
SaNyEe
aktív tag
Az nem frankó ha egy másik lapból veszem ki az elemet?
-
SaNyEe
aktív tag
Hi.
Múlt héten a régi AT-s PI-es gépem egyszercsak elkezdett írogatni ilyen üziket, hogy CMOS battery low, utoljára pedig, hogy failed.
Most ott tartok, hogy nem akaródzik elindulni a cucc, bármikor bekapcsolom, nem indul el. :O
Kivettem az elemet, aztán kicseréltem egy másikra de azzal is u.a. volt a helyzet. Mi lehet a baj?
Lécci segítsetek. Sürgős!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- Arc Raiders
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest