Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
Kiesett a Samsung A54 telefonom a zsebemből. A kijelzőn még látszódtak halványan a dolgok, de használni nem tudtam, illetve az üveg megrepedt. Gondoltam, hogy kijelzőcsere lesz. Majd közölték, hogy "alaplap csatlakozója leszakadt, ezért javíthatatlan". Ez mondjuk nem értem, hogyan történhetett, illetve, hogy miért nem lehet megjavítani, mikor alaplapot is cserélnek, bár nem éri meg. Elvittem egy másik helyre, ott is ezt mondták, meg hogy senki nem foglalkozik ilyennel és vegyek új telefont. Kicsit kiakadtam ezen. Szívesen fogadnék tanácsot olyantól, aki kicsit jobban ért hozzá, hogy mit lehetne tenni. Vagy engedjem el ezt a telefont?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest