- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Aktív témák
-
dark bit
tag
''Az a lap jön fel, hogy milyen módban akarom elindítani az xp, aztán kezdi elölről...''
Ha ez azt jelenti, hogy a partíció kiválasztása után elkezd rendszerfileokat installálni aztán újraindulásnál nem indul el akkor eccerű a problema. Biosban állítsd át úgy a boot sorrendet, hogy ne a CD-ről bootoljon primary, hanem arról a vinyóról amin az a partíció van ahova a rendszercuccokat másolta. Így folytatja az installt.
Remélem ez segít!
Üdv -
Trak
addikt
Volt egyszer olyan XP-m fenn, ami kibírt 2 alaplap, 4 videókártya, asszem 2 hangkártya cserét:) Sok HDD is volt benne, de az már nem is számít.
Igaz már voltak vele azért gondok, de egészen jól ment:) -
Mike T.
tag
Ma vettem egy P4P800 alaplapot, beraktam a gépbe, de sehogy sem akar elindulni az XP. Az a lap jön fel, hogy milyen módban akarom elindítani az xp, aztán kezdi elölről... Ha van valakinek ötlete, hogy mit szúrhattam el, kérem segítsen!
Köszi!
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest