Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
Hi!
Keresek olyan alaplap tesztelő, vizsgáló progit, ami DOS-ban müxik....Olyan kéne mint pl a Memtest86....csak nem a memkót, hanem még legalább a deszkát elemezze.
freeware lenne a legjobb...
THX -
Daniel
tag
Nezd at a gepedet az EVEREST Home Edition progival. Ingyenes (es magyar
)
Bővebben: link -
BBoy
tag
1db 512MB-os SAMSUNG 400-as DDR memóriamodul van a gépbe!
-
BBoy
tag
Nekem is hasonló problémám lenne... ABIT IS7-E alaplap, P4 2.8GHz HT, 512MB DDR RAM... Olyat csinál a gép (ez egy munkahelyi gép), hogy reggelente szinte 90%-ba el se indul az XP a gépen, hanem egyből KÉK HALÁL-lal indul, de mindig más (pl. Unknown Hard Error, IRQ_NOT_EQUAL_OR_LESS... vagy vmi hasonló, stb.) Ezt szinte minden reggel eljátssza!! Viszont ha már egyszer elindult az XP, akkor már egész nap használható a gép! Ez mitől lehet vajon??? Én alaplap hibára gyanakszom, csak vhogy ezt az üzletbe is be kéne bizonyítani, ahova vissza lesz víve?! Jah meg van jóegypár szoftver amit egyszerűen rendszergazdaként se lehet telepíteni a gépre!! (Ez is megmagyarázhatatlan számomra...)
-
BsHGabOr
csendes tag
Sziasztok!
Keresnek olyan programot, ami leteszteli az alaplapot, memoriat, stb., tehat hogy minden oke-e.
Tortent ugyanis, hogy tegnap vettem egy AMD64 3000 -et, abit alaplappal, es a gep csak ugy magatol restartol, egyszer jatek kozben tette ezt meg, egyszer pedig ''csak ugy'', tehat be volt kapcsolva a gep, sima lankas hatter, tehat az asztal latszott, meg csak az eger sem lett mozgatva, es egyszercsak puff, sotet kepernyo, es restart.
Illetve meg az is furcsasag, hogy amikor mozgatom az egeret, vagy jatekba vagyok (egyet probaltam: Call of duty), akkor enyhe halk moraj hallhato, mintha valami interferencia lenne (persze a hangfalba hallhato
Es olyan ahngos a hang, mint a fene, es nem lehet lehalkitani sem.
Szoval ezekre keresek megoldast, es nem tudom, hogy letezik-e valamifele megbihtao programocska, ami frankon leteszteli a dolgokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gigabyte alaplap topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
Es olyan ahngos a hang, mint a fene, es nem lehet lehalkitani sem.