Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz
SpazzMaticus #31 üzenetére
Gtx1660-al is végig vittem 1080p High textúrával kell játszani anizotrop filterrel a többi árnyékolás low vagy OFF 30-40-50-60 elég változó fps pályánként más de játszható volt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
haha enyémbe most még mindig egy gtx980 van
szegényke már évek óta cserére vár de mindig közbejön valami, hol covid, hol háború, hol lustaság....
-
nanocry
tag
válasz
Ez sajnos a korral jár, a régi GTX770-es kártyámtól (még mindig megvan) én se várom el, hogy vigye a Cybercock'77-et nyomkövetéssel. Mindegyik kártya idővel halálra van ítélve, a 10xx az Amp&Mesh shaderből kimaradt, jött is az első fecske ami fektette kapásból. Én ilyen dolgokon sosem rágódtam, majd egy upgrade megoldja. Nekem is egy 2070 van, lassan kezd ez is szemezgetni a kuka gondolatával, de 2018 vége óta tökéletesen kiszolgál még mindig... A Remedy játékok amúgy is kezdéskor állandóan perf. problémákkal küzdenek, a Control erre jó példa. Nem startolt szépen, PS4 Pro-n a mai napig beakad inventory megnyitásnál, a Cybercock textúrák is állandóan pop-upolnak, mert nem tud többet a gép. A fejlesztők meg a legújabb tech trendekkel fognak dolgozni, én is azt tenném, nincs ezzel baj. A Wake II is 1-2 DLC múlva lesz final állapotban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Úgy tűnik, hogy érdemes volt várni a folytatásra, azonban a PC-s maximális látványnak ára van.
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)