Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a hím bettámmal, és remélem hogy Ti tudtok segíteni.
Napról-napra egyre jobban szakad a fátyla. Már lassan kezd hasonlítani egy koronás Bettára... A farok úszója és hátúszója reggelre virradóan állandóan változik azaz rongyosabb. Este, lefekvés előtt amikor megnézem még nem olyan rongyos mint reggel amikor felkelek.
Semmiféle élősködőre, vagy betegségre utaló nyomot nem látok rajta, szét néztem a neten betegségek után kutatva de egyik tünet sem hasonlított erre. Más külső nyom nincs rajta, csak szakadás, semmi elváltozás. Rengeteget úszik, aktív, eszik rendesen, naponta 2x etetem csak pár szem betta granulátummal.
Az akvárium: 16 L, atman 25w fűtő állandó 28 fokon, aquatic nature flow 60 "biológiai" szűrő
A vize 1 hetes, tiszta szagtalan, egyszer csináltam 25%-os vízcserét neki.Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm az esetleges választ!
-
prandris
tag
Sziasztok!
Ma röffentettem be egy 16 literes kis akváriumot (olvastam, hogy nagyobb az akvárium igénye de a szobámban nagyobbat elhelyezni lehetetlen esztétikusan), amit berendeztem szépen. Feltöltés után zavaros letta víz, de a szűrő bekapcsolása után pár óra múlva kristály tiszta lett.
Hím sziámi harcoshalat veszek majd bele, valószínűleg csütörtökön vagy pénteken jutok hozzá, csak addig járatom az akváriumot, ahogy olvasom itt nagyonis szükséges. Ha a hőfokot 28 fokra állítom be az jó lesz a halnak? Többfélét olvastam, szerintem a 28 lenne a közép út. Ha ledes világítást csinálok és rakok az akvárium fölé (valószínűleg idő kapcsolósat) lehet inkább rosszat mint jót csinálok vele?Köszönöm
Esetleg aki tud adhat tanácsot a sziámi hallal kapcsolatban, vagy mire érdemes figyelni vásárlásakor.
-
prandris
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem újra belevágok az akvarisztikába, de most csak 1 sziámi harcoshalat szeretnék tartani. Régebben volt egy szép akváriumom sok hallal, szaporítottam is őket, de végül eladtam. A mostani akváriumom jóval kisebb lesz úgy döntöttem. Terveztem, és berendeztem de viszont műnövényeim nincsenek, és a kérdésem az lenne, hogy ha műnövényt szeretnék belerakni nem lehetne e helyettesíteni bolti művirágok zöldjeivel? Olcsón szeretnék kihozni egy viszonylag "növényzetben" dús akváriumot, ha kifejezetten akváriumba való növényeket vennék már jócskán drágább lenne a dolog.
Vagyis a kérdésem újra: nagy a különbség "virágbolti művirág" és akváriumi műnövény között?
Köszönöm!
ui.: esetleg valakinek van eladó aquarel mikro plus szűrő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest