- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
Gyb001 #36516 üzenetére
Jaja, igaz, tényleg! Akkor legyen 30 liter! És ha lehet kisebb alapterületű (azaz inkább legyen magasabb, mint szélesebb vagy mélyebb.)
Ld. 41/2010 Korm. rend 14. §., ld. ITT Bár láttam olyan értelmezést is, hogy a "gerinces állat kifejlett egyedét" az azt jelenti, hogy az "ivadéka".
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Kb. 6 éve tartok sziámi harcos halat kb. 15 literes exszikkátor edényben (jobb nem volt), amiben mindig 1-2 hetente cseréltem a vizet (semmi extra, csak csapvíz). Most, hogy a harmadik elpusztult kéne nekem egy kulcsrakész megoldás az alábbiak szerint:
- 1 db sziámi harcoshal.
- 3-5 db valamilyen más kisebb halacska, ami a sziámi mellett megfér (neonhalra gondoltam).
- Hozzájuk méretezett akvárium. Nem kell nagy, minél kisebb, annál jobb, de max 20-25 liter.
- Vízszűrés! Nem akarok hetente vizet cserélni! Ehhez valami pumpás vízszűrő kell? Ha igen, akkor az akváriumhoz méretezett (vagy túlméretezett) valamilyen külső (?) vízszűrő, ami ritkán (félévente?) és egyszerűen takarítható (előszűrős?), nem fog a tömítéseknél ereszteni/szorítófülek letörni egy év múlva, stb. Ergo megbízható modell kéne!
- Aljzatba valami sóder vagy aprószemű kavicsféle.
- 1-2 növény, lehet mű is.
- Világítás kell, nem kell?
- Meg még amit ajánlotok.
A terv az elenne még, hogy a vízszűrőt (világítás is) időkapcsolóra kötném, hogy ne zümmögjön egész nap. Pl. amikor nem vagyunk otthon 8-16 óra között, ha lehet/szabad így csinálni. Vagy legalább 22 órakor éjszakára kikapcsolni.
Olyan bolt kéne, ahol személyesen meg vásárolhatok minden eszközt, van választék, látom, hogy működik és értenek is hozzá rendesen. Halak mindegy, azokat be tudom szeretni helyben is, csak ott sajnos nincs eszközválaszték.
Köszi, sinick
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest